Crackers? Lees Gratis Artikelen Over Crackers

6 Verrukkelijke Lijnzaad Crackers Recepten Op een Rij (Genieten!)

Deze 6 verrukkelijke recepten met lijnzaad crackers moet je echt eens uitproberen. Kjjk op HappyHealthy en verras jezelf met deze crackers!
Doorgaan naar artikel »

Lijnzaadcrackers met Diverse Pitten

Lijnzaadcrackers boordevol pit; de ideale broodvervanger of gewoon een lekker tussendoortje. HappyHealthy vertelt je hoe je deze lekkere crackers maakt!
Doorgaan naar artikel »

Italiaanse lijnzaadcrackers met pitten

Lijnzaadcrackers met Italiaanse kruiden, zonnebloempitjes en pompoenpitten. Een rijk gevulde cracker van HappyHealthy om heerlijk van te smullen!
Doorgaan naar artikel »

Sesam open u: crackers met sesamzaad

Deze crackers bevatten tahin, sesamolie en sesamzaad. Allemaal ingrediënten die hun oorsprong vinden in de sesamplant. Daarnaast bevat sesam een hoop vitaminen en mineralen. Sesamzaad bevat meer calcium dan bijvoorbeeld melk. Verder bevat het mangaan, koper, magnesium, fosfor, zink, ijzer en seleen.
Doorgaan naar artikel »

Pittig-zoete sesamcrackers met sambal en honing

Een krachtige snack die dienst kan doen als broodvervanger bij de lunch of het ontbijt. Beleg ze eventueel met een avocado of een plak kaas. Het sesamzaad bevat veel mineralen en vitaminen, terwijl ook eiwit ruimschoots aan bod komt in dit recept. Een rijkelijk gevuld recept dat je geprobeerd moet hebben.
Doorgaan naar artikel »

Krachtige kaascrackers met cayennepeper

Knapperige crackers, van alle markten thuis. Crackers kunnen niet alleen van granen, zaden of pitjes gemaakt worden, ook kaas leent zich uitstekend voor deze gezonde tussendoortjes. De krachtige kaascrackers met cayennepeper dienen uitstekend als appetizer of als snack. Er is 1 nadeel: ze zijn erg lekker
Doorgaan naar artikel »

Amandelcrackers met lijnzaad en ei

Crackers zijn veelzijdig, lang houdbaar en – niet geheel onbelangrijk – erg lekker. Probeer regelmatig diverse crackers uit om je maaltijden veelzijdig te houden. Crackers zijn ideale broodvervangers tijdens het ontbijt of de lunch, maar ook als tussendoortje. Je kunt ze makkelijk meenemen en bewaren.
Doorgaan naar artikel »