655

Crackers

avatar blog author
Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut. In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!
7Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Lijnzaadcrackers met Diverse Pitten

Crackers zijn het perfecte tussendoortje, geschikt op ieder moment van de dag. Ze zijn – uiteraard met de juiste ingrediënten – gezond, lekker en goedvullend. Deze veelzijdige maaltijd kun je voorzien van zo veel diverse ingrediënten dat geen enkele cracker hetzelfde is. De crackers uit dit recept bevatten voornamelijk veel pitten. Een krachtige cracker met..

Italiaanse lijnzaadcrackers met pitten

Italiaans eten is meer dan alleen pasta, pizza en lasagne. Die gerechten zijn weliswaar erg lekker, maar ook rijk aan koolhydraten. Met Italiaanse kruiden kun je zelf creatief te werk gaan. Wel de smaak van de Italiaanse keuken, maar complete controle over de voedingsstoffen die je binnen krijgt. Kokkerellen met crackers; een veelzijdige manier om..

Sesam open u: crackers met sesamzaad

“Sesam, open u.” Dit was het wereldberoemde codewoord waarmee Ali Baba de grot van de veertig rovers opende in het sprookje “Ali Baba en de veertig rovers”. Dit verhaal is gebaseerd op de Soedanese koning Ali Baba van de Beja-stam. Waarom precies de sesamplant als wachtwoord werd gekozen is onbekend, maar tot op de dag..

Pittig-zoete sesamcrackers met sambal en honing

Pittig en zoet lijken twee totaal tegenovergestelde fenomenen. Net als zwart en wit of als water en vuur gaan pittig en zoet niet samen, toch? Dit recept bewijst het tegendeel. Pittig en zoet zorgen samen voor een unieke smaaksensatie in deze heerlijke crackers. Sambal en honing nemen respectievelijk het pittig en het zoet voor hun..

Krachtige kaascrackers met cayennepeper

Knapperige crackers, van alle markten thuis. Crackers kunnen niet alleen van granen, zaden of pitjes gemaakt worden, ook kaas leent zich uitstekend voor deze gezonde tussendoortjes. De krachtige kaascrackers met cayennepeper dienen uitstekend als appetizer of als snack. Er is één nadeel: ze zijn erg lekker. Probeer jezelf een beetje in te houden, want deze..

Amandelcrackers met lijnzaad en ei

Crackers zijn veelzijdig, lang houdbaar en – niet geheel onbelangrijk – erg lekker. Probeer regelmatig diverse crackers uit om je maaltijden veelzijdig te houden. Crackers zijn immers ideale broodvervangers tijdens het ontbijt of de lunch, maar ook erg handig als tussendoortje. Je kunt ze makkelijk meenemen en bewaren, en ze zijn ook nog eens snel..