846

Crackers

avatar blog author
Oscar Helm MSc is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur. Hij heeft meer dan 10 jaar kennis en ervaring opgedaan over afslanken, voeding en sport en is o.a. bekend van RTL4, AD, Telegraaf, Linda, Libelle, VIVA, Women's Health, Vriendin, Margriet, Nouveau en Santé. In 2020, 2021, 2022 en 2023 is hij winnaar geworden van de grootste Nederlandse online publieksprijs, genaamd Website van het Jaar, in de categorie 'Wellbeing & Fitness'.
5Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Pittig-zoete sesamcrackers met sambal en honing

Een krachtige snack die dienst kan doen als broodvervanger bij de lunch of het ontbijt. Beleg ze eventueel met een avocado of een plak kaas. Het sesamzaad bevat veel mineralen en vitaminen, terwijl ook eiwit ruimschoots aan bod komt in dit recept. Een rijkelijk gevuld recept dat je geprobeerd moet hebben.

Amandelcrackers met lijnzaad en ei

Crackers zijn veelzijdig, lang houdbaar en – niet geheel onbelangrijk – erg lekker. Probeer regelmatig diverse crackers uit om je maaltijden veelzijdig te houden. Crackers zijn ideale broodvervangers tijdens het ontbijt of de lunch, maar ook als tussendoortje. Je kunt ze makkelijk meenemen en bewaren.
Array ( [0] => Male )