400

Inhoudsopgave

Afslank Receptenbijbel Lidmaatschap Opzeggen / Afmelden?

Wil je je lidmaatschap opzeggen / stopzetten van de Afslank Receptenbijbel, de Strakke Buik Bijbel, de Smoothie Afslankbijbel of Slank in 15 Minuten? Lees dan de informatie hieronder.

Bij het aankopen van bijvoorbeeld de Afslank Receptenbijbel krijg je gratis de eerste maand van Het Ultieme Afslank Programma (t.w.v. €19,97). Voor twaalf maanden krijg je dan nieuwe, waardevolle theorievideo’s die je helpen om permanent af te slanken voor slechts 19,97 euro per maand. In principe kun je dit zien als een proefabonnement want je kunt binnen 30 dagen je vrijblijvend en kosteloos afmelden voordat de eerste betalende maand wordt afgeschreven van €19,97.

Op de pagina onderaan de pakketten staat nog een verdere uitleg: ” *Bij digitale bonus 5 krijg je de eerste maand van het videoprogramma gratis. Binnen 30 dagen kun je je per direct en kosteloos afmelden via het afmeldformulier. Daarna betaal je €19,97 per maand voor toegang wat tevens opzegbaar is via hetzelfde afmeldformulier. Na aankoop krijg je direct je inloggegevens van je automatisch gecreëerde account om de video’s te bekijken.”

Op de bestelpagina staat bovenaan met bulletpoints alle delen die je gaat aanschaffen bij het gekozen pakket. In geval van het lidmaatschap staat er “Het Ultieme Afslank Programma – Geen instapkosten, daarna € 19,97 per maand”. Hierbij is geen sprake meer van vooraf aangevinkte boxjes/vinkjes maar van pakketten waar je uit kunt kiezen. Hiermee is de informatie bij een forum discussie op Radar en de Consumentenbond inmiddels achterhaald/verouderd.

Voor het afsluiten van dit lidmaatschap is via het nieuwe SEPA incasso (e-mandate) geen handtekening nodig. De incasso’s worden gedaan door Stichting PayPro.nl.

Bij het afmelden van het abonnement/lidmaatschap heb je het referentienummer nodig.

Het referentienummer (beginnend met hoofdletter ‘i’) staat vermeld onderaan de aankoop mail (met titel ‘Uw bestelling + download instructies’), op het factuur en in het geval van een afschrift als ‘Machtiging ID’ of ‘Kenmerk Machtiging’.

Om je referentienummer snel te vinden, zoek in je inbox op de term ‘referentienummer’ (zonder aanhalingstekens).

Vul het afmeldformulier in om je lidmaatschap stop te zetten.

P.S. We reageren in 2 werkdagen via het contactformulier als je nog overige vragen hebt.

Afmelden voor de nieuwsbrief

Als je je wilt afmelden voor de nieuwsbrief dan kan dat helemaal onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt.