473

Afslank Receptenbijbel Lidmaatschap Opzeggen / Afmelden?

Wil je je lidmaatschap opzeggen / stopzetten van de Afslank Receptenbijbel, de Strakke Buik Bijbel, de Smoothie Afslankbijbel of Slank in 15 Minuten? Lees dan de informatie hieronder.

Bij het aankopen van bijvoorbeeld de Afslank Receptenbijbel krijg je gratis de eerste maand van Het Ultieme Afslank Programma (t.w.v. €19,97). Voor twaalf maanden krijg je dan nieuwe, waardevolle theorievideo’s die je helpen om permanent af te slanken voor slechts 19,97 euro per maand. In principe kun je dit zien als een proefabonnement want je kunt binnen 30 dagen je vrijblijvend en kosteloos afmelden voordat de eerste betalende maand wordt afgeschreven van €19,97.

Op de pagina onderaan de pakketten staat nog een verdere uitleg: ” *Bij digitale bonus 5 krijg je de eerste maand van het videoprogramma gratis. Binnen 30 dagen kun je je per direct en kosteloos afmelden via het afmeldformulier. Daarna betaal je €19,97 per maand voor toegang wat tevens opzegbaar is via hetzelfde afmeldformulier. Na aankoop krijg je direct je inloggegevens van je automatisch gecreëerde account om de video’s te bekijken.”

Op de bestelpagina staat bovenaan met bulletpoints alle delen die je gaat aanschaffen bij het gekozen pakket. In geval van het lidmaatschap staat er “Het Ultieme Afslank Programma – Geen instapkosten, daarna € 19,97 per maand”. Hierbij is geen sprake meer van vooraf aangevinkte boxjes/vinkjes maar van pakketten waar je uit kunt kiezen. Hiermee is de informatie bij een forum discussie op Radar en de Consumentenbond inmiddels achterhaald/verouderd.

Voor het afsluiten van dit lidmaatschap is via het nieuwe SEPA incasso (e-mandate) geen handtekening nodig. De incasso’s worden gedaan door Stichting PayPro.nl.

Bij het afmelden van het abonnement/lidmaatschap heb je het referentienummer nodig.

Het referentienummer (beginnend met hoofdletter ‘i’) staat vermeld onderaan de aankoop mail (met titel ‘Uw bestelling + download instructies’), op het factuur en in het geval van een afschrift als ‘Machtiging ID’ of ‘Kenmerk Machtiging’.

Om je referentienummer snel te vinden, zoek in je inbox op de term ‘referentienummer’ (zonder aanhalingstekens).

Vul het afmeldformulier in om je lidmaatschap stop te zetten.

P.S. We reageren in 2 werkdagen via het contactformulier als je nog overige vragen hebt.

Afmelden voor de nieuwsbrief

Als je je wilt afmelden voor de nieuwsbrief dan kan dat helemaal onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt.

13 reacties op dit artikel

 • Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen alleen dit lukt niet via het afmeldformulier
  Referentienummer I-2021563

  Graag hoor ik van u

  Met vrgr

  Ineke Kuipers

  ineke Kuipers
  • Beste Ineke, dat klopt inderdaad want dat is een eenmalige aankoop.

   Klantenservice
 • Ik wil ook opzeggen maar dat lukt niet. Graag wil ik jullie vragen per direct alles stop te zetten. Referentie: I-528428.

  Graag ontvang ik een email met bevestiging.
  Alvast bedankt.

  Laura
  • Beste Laura, deze is enkele weken reeds stopgezet.

   Klantenservice
 • Ik wil de klantenservice bedanken voor de snelle afhandeling. Zo zie ik het graag! :)
  Hartelijke groet, David

  David
 • Beste Oscar,
  Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen nu ik mijn streefbericht heb bereikt (6 kg afvallen, waarvoor dank). Probleem is alleen dat ik mijn referentienummer niet meer kan vinden. Kun je me helpen? Mijn emailadres wat ik hier heb opgegeven is ook het emailadres van mijn bestelling destijds. Groetjes, Marieke.

  Marieke V.
  • Beste Marieke,

   Je bent succesvol afgemeld.

   Avatar for Klantenservice
   Klantenservice Auteur
  • 15 mei 2019

   Doordat ik op deze methode mijn streefgewicht heb bereikt wil ik mijn lidmaatschap stop zetten. Echter kan ik geen referentie nr meer vinden in mijn systeem.

   Kunt u mij hieraan helpen?
   Mvg geraldine schepers

   Geraldine
   • 16 mei 2019

    Beste Geraldine,

    Goed om te horen dat je je streefbericht hebt bereikt! Het beste wat je kunt doen is contact opnemen met de klantenservice via onderstaand formulier: https://happyhealthy.nl/contactformulier/ dan zal de juiste persoon je vraag oppakken.

    Avatar for Klantenservice
    Klantenservice Auteur
 • Beste ‘klantenservice’,
  Bedankt voor de vlotte afhandeling. Snelle reactie en erg behulpzaam met afhandelen. Fijn dat het nu is opgelost.

  Met vr groet,
  Susan Hoogervorst

  Susan
 • Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen alleen dit lukt niet via het afmeldformulier
  Referentienummer I-2028631

  Graag hoor ik van u

  Met vriendelijke groet

  femmy
  • Beste Femmy,

   Jouw lidmaatschap is reeds beëindigd en niet meer actief.

   Avatar for Klantenservice
   Klantenservice Auteur
 • 13 oktober 2019

  Tot mijn verbazing schrijft u maandelijks een lidmaatschap af. Hier heb ik niet bewust voor gekozen. Ik was onder de indruk een boek te kopen voor 20 euro. Het mag duidelijk zijn dat een enkel vinkje niet bindend en rechtsgeldig is.
  Verder maakt u het opzeggen bewust moeilijk danwel onmogelijk door naar een inschrijfnummer te vragen en de aankoopdatum.
  Mijn voorstel is dat u deze frauduleuze handelingen onmiddellijk staakt. Anders doe ik aangifte en zal ik u melden bij internetoplichting en op social media rapporteren.
  mijn nummer van de factuur i-1743500.
  Graag ontvang ik bevestiging.

  Dan

Plaats een reactie