Afslank Receptenbijbel lidmaatschap opzeggen?

Wil je je lidmaatschap opzeggen / stopzetten van een product van HappyHealthy zoals bij de Afslank Receptenbijbel, de Strakke Buik Bijbel of de Smoothie Afslankbijbel? Lees dan de informatie hieronder.

Bij het aankopen van bijvoorbeeld de Afslank Receptenbijbel krijg je gratis de eerste maand van Het Ultieme Afslank Programma (t.w.v. €19,97) wat onder andere bovenaan de bestelpagina vermeld staat.

In principe kun je dit zien als een proefabonnement want je kunt binnen 30 dagen je vrijblijvend en kosteloos afmelden voordat de eerste betalende maand wordt afgeschreven van €19,97.

Voor het afsluiten van dit lidmaatschap is via het nieuwe SEPA incasso (e-mandate) geen handtekening nodig. De incasso’s worden gedaan door Stichting PayPro.nl.

Bij het afmelden van het abonnement heb je het referentienummer nodig. Deze begint altijd met hoofdletter ‘i’ dus I. Op het afschrift staat een nummer als I-1234567.

Vul het afmeldformulier in om je lidmaatschap stop te zetten.

8 Reacties op "Afslank Receptenbijbel lidmaatschap opzeggen?"

 1. ineke Kuipers

  says:

  Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen alleen dit lukt niet via het afmeldformulier
  Referentienummer I-2021563

  Graag hoor ik van u

  Met vrgr

  Ineke Kuipers

 2. J.M. Bouwman

  says:

  Ook ik wil lidmaatschap opzeggen betreft referentie IP-2333676. En ook bij mij werkt opzegformulier niet. Reden opzegging is dat ik geen expleciete toestemming heb gegeven en de door u gehanteerde wijze onrechtmatig is. Graag ontvang ik een bewijs van uitschrijving.

 3. Martha Steenbakker

  says:

  Afmelden lidmaatschap.
  Zou fijn zijn als dit duidelijker wordt aangegeven, inplaatsvan automatisch lid worden als je alleen recepten boek wilt kopen.

 4. Anja de Graaf

  says:

  Goedemiddag,
  Op 8 juni heb ik een mail verzonden met de vraag waarom er 19,97 euro an mijn rekening af is geschreven, geen antwoord gekregen. Nu zag ik dat er op 8 mei een zelfde bedrag is afgeschreven, ik wil nergens lid van zijn en heb beide bedragen terug laten storten.
  Graag wil ik dit onduidelijke en ongewilde lidmaatschap opzeggen.
  Het gaat om I-1976746
  Met vriendelijke groet Anja

 5. Harry

  says:

  Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen alleen dit lukt niet via het afmeldformulier
  Referentienummer I-1332394

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *