Afslank Receptenbijbel lidmaatschap opzeggen?

Wil je je lidmaatschap opzeggen / stopzetten van een product van HappyHealthy zoals bij de Afslank Receptenbijbel, de Strakke Buik Bijbel of de Smoothie Afslankbijbel? Lees dan de informatie hieronder.

Bij het aankopen van bijvoorbeeld de Afslank Receptenbijbel krijg je gratis de eerste maand van Het Ultieme Afslank Programma (t.w.v. €19,97) wat onder andere bovenaan de bestelpagina vermeld staat.

In principe kun je dit zien als een proefabonnement want je kunt binnen 30 dagen je vrijblijvend en kosteloos afmelden voordat de eerste betalende maand wordt afgeschreven van €19,97.

Voor het afsluiten van dit lidmaatschap is via het nieuwe SEPA incasso (e-mandate) geen handtekening nodig. De incasso’s worden gedaan door Stichting PayPro.nl.

Bij het afmelden van het abonnement heb je het referentienummer nodig.

Het referentienummer (beginnend met hoofdletter ‘i’) staat vermeld onderaan de aankoop mail (met titel ‘Uw bestelling + download instructies’), op het factuur en in het geval van een afschrift als ‘Machtiging ID’ of ‘Kenmerk Machtiging’.

Om je referentienummer snel te vinden, zoek in je inbox op de term ‘referentienummer’ (zonder aanhalingstekens).

Vul het afmeldformulier in om je lidmaatschap stop te zetten.

6 Reacties op "Afslank Receptenbijbel lidmaatschap opzeggen?"

 1. ineke Kuipers

  says:

  Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen alleen dit lukt niet via het afmeldformulier
  Referentienummer I-2021563

  Graag hoor ik van u

  Met vrgr

  Ineke Kuipers

 2. Laura Schievink

  says:

  Ik wil ook opzeggen maar dat lukt niet. Graag wil ik jullie vragen per direct alles stop te zetten. Referentie: I-528428.

  Graag ontvang ik een email met bevestiging.
  Alvast bedankt.

 3. Pauline

  says:

  Ik ben nu al meer dan een uur bezig om mijn lidmaatschap voor de afslankreceptenbijbel op te zeggen. Kan nergens mijn inloggevens vinden dus ook niet de datum van de initiële aankoop. En dan kom je niet ver op deze site. ZEER SLECHT. Zonde van mijn tijd en geld. Ik wens een bevestiging van mijn opzegging te ontvangen.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *