852

Is de Afslank Receptenbijbel Tweedehands op Marktplaats te Koop?

Als voedingsdeskundige krijg ik regelmatig vragen binnen via de mail en op Facebook. In de meeste gevallen gaat het om vragen van mensen die betrekking hebben op afvallen en gezondheid.

Af en toe krijg ik ook mails binnen van mensen die mijn boek de Afslank Receptenbijbel tweedehands via marktplaats hebben gekocht met de intentie om goedkoper uit te zijn.

Helaas blijkt het tegenovergestelde vaak het geval te zijn en worden mensen regelmatig opgelicht op marktplaats.

Waarom je de Afslank Receptenbijbel niet wilt kopen op marktplaats

Uit de ontvangen mailtjes blijkt dat de meeste mensen geen enkele reactie kregen nadat ze geld hadden overgemaakt via marktplaats om de Afslank Receptenbijbel te verkrijgen. Een enkeling kreeg uiteindelijk een oud dieetboek toegestuurd, dat niet eens door mij was geschreven!

En dan krijg ik een mail met daarin de vraag of ik nog wat voor ze kan betekenen…

Alhoewel het in eerste instantie goedkoper lijkt om de Afslank Receptenbijbel tweedehands goedkoop te kopen via marktplaats, blijkt het uiteindelijk te mooi om waar te zijn.

En mocht je de Afslank receptenbijbel thuis krijgen toegestuurd, dan is het nog maar de vraag in welke staat je het aantreft. Mocht alles goed gaan, dan bespaar je misschien 10 euro uit, terwijl je voor die prijs ook de digitale versie had kunnen kopen.

Maar het belangrijkste nadeel van het tweedehands kopen van de Afslank Receptenbijbel via marktplaats is dat je de kans misloopt om gebruik te maken van de unieke 60-dagen garantie.

Ik ben namelijk zo zeker van de afslankmethode in mijn afslankboek, dat je bij aankoop van de Afslank Receptenbijbel een unieke 60-dagen garantie krijgt.

Wanneer onverhoopt blijkt dat je toch niet tevreden bent over mijn afslankboek, dan heb je het recht om je geld terug te vragen. Als je de Afslank Receptenbijbel via marktplaats koopt, dan vervalt dit recht.

Ondanks al deze nadelen zijn er nog steeds koppige mensen die de Afslank Receptenbijbel tweedehands op marktplaats kopen. En dat vind ik ontzettend zonde.

Daarom weet ik het goed gemaakt. Omdat ik in een vrijgevige bui ben geef ik je een eenmalige korting van 10 euro op de Afslank Receptenbijbel.

Dit is vergelijkbaar met het geld dat je zou besparen wanneer je het tweedehands zou kopen op marktplaats, maar dan in goede staat en inclusief de 60-dagen garantie.

Dit doe ik omdat ik vind dat iedereen het recht heeft op een eigen, unieke exemplaar van de Afslank Receptenbijbel. Met de Afslank Receptenbijbel verbrand je snel overtollig vet met recepten die in een handomdraai te maken zijn.

Wil jij een gloednieuw exemplaar van de Afslank Receptenbijbel in bezit krijgen met korting?

4 reacties op dit artikel

Plaats een reactie

Array ( [0] => Male )