956

Mijn Keto Menu Abonnement Opzeggen / Afmelden?

Wil je het abonnement op Mijn Keto Menu van Oscar Helm opzeggen? We helpen je graag door het proces heen, zodat je dit zorgeloos kunt doen.

Bij de aankoop van Mijn Keto Menu van Oscar Helm koos je voor een abonnement dat maandelijks betaald wordt. Na aankoop krijg je direct de inloggegevens van de Mijn Keto Menu app om de op maat gemaakte recepten te volgen.

Bij dit abonnement kun je kiezen om elke twee maanden, elke vier maanden of halfjaarlijks te betalen. De eerste maand was een proefperiode. Dit gaf je de kans om binnen 30 dagen je abonnement gratis te beëindigen door ons afmeldformulier in te vullen.

Op de bestelpagina van Mijn Keto Menu vind je een helder overzicht van wat elk pakket inhoudt, zodat je precies weet wat je kiest. Dankzij het nieuwe SEPA incasso (e-mandate) systeem is een handtekening niet meer nodig en PayPro.nl zorgt voor de automatische incasso’s.

Mijn Keto Menu abonnement opzeggen of afmelden?

Als je besluit dat Mijn Keto Menu toch niet helemaal is wat je zoekt, kun je je abonnement op elk moment direct beëindigen.

Dit doe je eenvoudig via email of door ons afmeldformulier in te vullen. We hebben je referentienummer nodig om je lidmaatschap te kunnen opzeggen.

Dit nummer, dat begint met I- gevolgd door 6 of 7 cijfers, vind je in je aankoopmail, op de factuur, of bij je bankafschrift onder ‘Machtiging ID’ of ‘Kenmerk Machtiging’. Je kunt ook snel in je mailbox zoeken op ‘referentienummer’ om het te vinden.

Klik hier om direct naar het afmeldformulier te gaan en  Mijn Keto Menu-lidmaatschap op te zeggen.

Heb je nog andere vragen? Ons klantenservice team staat klaar om je te helpen.

Neem contact met ons op via ons online contactformulier en we reageren binnen 2 werkdagen.

1 reactie op dit artikel

  • 8 mei 2024

    Ik wil mijn abonnement stop zetten per direct

    Martine

Plaats een reactie

Array ( [0] => Male )