639

Ontdek wat Echte Gezonde Voeding is + Recepten

avatar blog author
Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut. In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!
62Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Video: Het belang van magnesium

In deze video vertel ik je alles wat je moet weten over het belang van magnesium. Wat is het, waar heb je het voor nodig, waar komt het in voor, en is het nodig om een supplement te slikken. Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.

7 Redenen Waarom Vezelrijk Eten Gezond Is + Lijst en Recepten

Wat is vezelrijk eten? Vezelrijk eten verwijst naar voedingsmiddelen die rijk zijn aan voedingsvezels. Vezels zijn onmisbaar voor het menselijk lichaam en zijn daarom een essentiële voedingstof. Dit betekent dat je lichaam deze voedingstof niet zelf kan aanmaken en dat ze uit voeding moeten worden verkregen. Voedingsvezels bestaan uit celwand van planten. De meeste voedingsvezels..

Video: KETO Vriendelijke Snacks (koolhydraatarm) – Kant- en klaar & homemade

In deze video laat ik je verschillende snacks zien die passen in een ketogeen dieet. Deze snacks zijn allemaal zeer laag in koolhydraten. Ik laat je zowel kant- en klare en homemade opties zien. Ketogeen Dieet – De Basis: https://www.youtube.com/watch?v=xLwaU… Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.

Video: Eet minder koolhydraten – 5 makkelijke tips

In deze video geef ik je mijn 5 beste tips om dagelijks minder koolhydraten te eten. Koolhydraatarme snacks – kant en klaar: https://www.youtube.com/watch?v=hyEX6… Koolhydraatarme snacks – om zelf te maken: https://www.youtube.com/watch?v=rEjVP… Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.