697

Bekijk alle gezondheidsartikelen zoals over voeding, bewegen etc.

avatar blog author
Wil je graag je gezondheid verbeteren? Wij hebben hier een selectie van de beste artikelen die je op weg zullen helpen. Onze filosofie is dat je geen ingewikkelde dingen hoeft te doen of rare voedingssupplementen moet slikken om je gezondheid te verbeteren. Alles wat je nodig hebt is je gezonde verstand en onbewerkte voedingsmiddelen die je in iedere supermarkt kunt kopen. We vertellen je welke voeding je het beste kunt eten en welke voeding je beter maar kunt laten staan. Ontdek nu hoe je eenvoudig allerlei gezondheidskwaaltjes kunt oplossen door je voeding en leefstijl aan te passen. 
48Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

17 Tips om Je Hoge Cholesterol te Verlagen Zonder Medicijnen

Heb je een te hoog cholesterol? En wil je je cholesterol verlagen op natuurlijke wijze zonder cholesterolverlagende medicijnen, zoals statines? Dan is dit artikel voor jou geschreven! De consensus is dat ongezonde leefstijlkeuzes de belangrijkste oorzaak zijn van een te hoog cholesterolgehalte. Erfelijke aandoeningen, diabetes of een te traag werkende schildklier kunnen ook bijdragen aan..

Video: Antioxidanten – Alles wat je moet weten

In deze video vertel ik je alles wat je moet weten over antioxidanten. Wat zijn het, waar zijn ze goed voor, hoe krijg je voldoende binnen en is het nodig een supplement te slikken. Vrije Radicalen: https://www.youtube.com/watch?v=Rw4L4… Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.