639

Bekijk alle gezondheidsartikelen zoals over voeding, bewegen etc.

avatar blog author
Wil je graag je gezondheid verbeteren? Wij hebben hier een selectie van de beste artikelen die je op weg zullen helpen. Onze filosofie is dat je geen ingewikkelde dingen hoeft te doen of rare voedingssupplementen moet slikken om je gezondheid te verbeteren. Alles wat je nodig hebt is je gezonde verstand en onbewerkte voedingsmiddelen die je in iedere supermarkt kunt kopen. We vertellen je welke voeding je het beste kunt eten en welke voeding je beter maar kunt laten staan. Ontdek nu hoe je eenvoudig allerlei gezondheidskwaaltjes kunt oplossen door je voeding en leefstijl aan te passen. 
45Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Video: Antioxidanten – Alles wat je moet weten

In deze video vertel ik je alles wat je moet weten over antioxidanten. Wat zijn het, waar zijn ze goed voor, hoe krijg je voldoende binnen en is het nodig een supplement te slikken. Vrije Radicalen: https://www.youtube.com/watch?v=Rw4L4… Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.

Sportvasten: Uitleg, Schema en Werkt het Echt zo Goed?

Ondanks dat sportvasten niet geheel nieuw is, lijkt er steeds meer belangstelling voor te komen. Zo zijn er meerdere websites die je hierin zeggen te kunnen begeleiden en sportvasten sappen aanbieden. Maar is het werkelijk zo gezond? Wat mij betreft reden genoeg om er eens uitgebreid op in te gaan! Wat is sportvasten? Sportvasten is..

Je lever reinigen & ontgiften in 3 Dagen met 9 Sapjes

Hoe werkt het ontgiften van je lever? Jouw gezondheid hangt af van hoe goed je lichaam in staat is om toxische afvalstoffen te verwijderen. Een van de belangrijkste manieren waarop het lichaam zich kan ontdoen van afvalstoffen is via de lever. Je lever is het grootste inwendige orgaan van het menselijk lichaam. De lever bevindt..

Video: Overgewicht & Ziekte

In deze video vertel ik je hoe overgewicht samenhangt met verschillende ziektes. Daarnaast vertel ik je hoe een klein gewichtsverlies al een groot effect kan hebben op het ontwikkelen en verloop van ziektes. Hier vindt je onze BMI Calculator. Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.