Gezondheid? Lees Gratis Artikelen Over Gezondheid

cholesterol voeding

17 Tips om Snel Je Hoge Cholesterol te Verlagen Zonder Medicijnen

Heb je een te hoog cholesterol? En wil je deze op natuurlijke wijze verlagen? Ontdek hier 17 wetenschappelijk bewezen adviezen welke werken! Je leert o.a. wat artsen zeggen over cholesterol remmende medicijnen en de bewezen voedingsadviezen die goed zijn voor je cholesterol.
Doorgaan naar artikel »
That Sugar Film

Wat Is Er Waar en Onwaar in “That Sugar Film”? Kritische Review

In That Sugar Film staat suiker centraal. Australische acteur Damon Gameau neemt het op zich om te onderzoeken wat er allemaal 'waar' is over suiker. Waar zit het in? Wat doet het met je lichaam en hoe kun je het beste omgaan met verborgen suikers in producten waarvan je denkt dat ze gezond zijn? Dat ontdek je in deze blog.
Doorgaan naar artikel »

Wat Zijn Ketonen (in de Urine) en Zijn Ketonen Gevaarlijk?

Om te weten of je lichaam in staat van ketose is zul je de hoeveelheid ketonen in het bloed of urine moeten meten. Als gevolg hiervan zijn ketose sticks en ketose strips populaire hulpmiddelen om ketonen te meten. Maar hoe werken ze precies? En zijn ze wel nauwkeurig genoeg? Dat leer je in dit artikel.
Doorgaan naar artikel »

Detox (Ontgiften): Uitleg, Kun je Ermee Afvallen + Sapkuur Programma

Met een detox kun je het lichaam zuiveren van schadelijke en ongewenste stoffen. Je lichaam heeft van nature al ingebouwde mechanismes om zichzelf te reinigen. Denk maar aan je lever en je nieren. Heeft het dan überhaupt wel nut om een detox te gaan doen? Op deze vraag (en meer) lees je hier het antwoord
Doorgaan naar artikel »
vrouw met handen op haar buik

11 Essentiële Tips om een Opgeblazen Buik / Gevoel Op te Lossen

Vaak last van een opgeblazen buik en wil je weten wat je hieraan kunt doen? Ontdek 11 tips die je van een opgeblazen gevoel afhelpen. Dit is wat je in dit artikel ontdekt: de invloed van een verstoorde darmflora op je lichaam en geest, welke voeding goed is voor het behouden van een gezond darmmicrobioom
Doorgaan naar artikel »

Wat Acne is, Welke Soorten er Zijn + 14 Tips om ze te Bestrijden

Acne is een vervelende huidaandoening die je leven behoorlijk kan verzieken. Er veel wat je zelf tegen acne kunt doen. Zoals het aanpassen van je dieet en verzorgen van de huid. Er wordt over acne een hoop onzin de wereld in geholpen. In dit artikel lees je wat wetenschappelijk bewezen is en echt werkt!
Doorgaan naar artikel »

10 Ernstige Gevaren van Toegevoegd Suiker + 6 Soorten Uitgelegd

Te veel suiker eten en drinken heeft schadelijke gevolgen voor je gezondheid. Erg genoeg wordt aan meer dan de helft van alle voedingsproducten in de supermarkt suikers toegevoegd. De kans is dus groot dat je te veel suiker binnenkrijgt. De grootste veroorzaker van veel gezondheidsrisico’s en ziekten...
Doorgaan naar artikel »

Wat Gluten Zijn, Waar Ze in Zitten en is Glutenvrij Eten Gezonder?

Ik krijg van mensen de vraag of het gezonder is om glutenvrij te gaan eten, van mensen die hier geen medische reden voor hebben. In dit artikel zal ik aan de hand van wetenschappelijk bewijs ingaan op enerzijds het nut en anderzijds het gevaar van glutenvrij eten tevens geef ik glutenvrije alternatieven.
Doorgaan naar artikel »

Vetpercentage Berekenen? De Ultieme Calculator voor Man en Vrouw

Zoek je een calculator om je vetpercentage berekenen? In dit artikel geef ik je de snelste formule om je vetpercentage te bepalen.
Doorgaan naar artikel »

Hoeveel Gram Suiker Per Dag Mag Je Eten (om Af te vallen)?

Overmatig suikergebruik zorgt voor talloze gezondheidsproblemen en draagt bij aan jaarlijks 35 miljoen sterfgevallen wereldwijd. Daarom is het van belang om te weten hoeveel gram suiker je per dag mag eten. De meningen hierover zijn verdeeld. Lees hier wat je moet weten over overmatig suikergebruik.
Doorgaan naar artikel »