610

Bekijk alle gezondheidsartikelen zoals over voeding, bewegen etc.

avatar blog author
Wil je graag je gezondheid verbeteren? Wij hebben hier een selectie van de beste artikelen die je op weg zullen helpen. Onze filosofie is dat je geen ingewikkelde dingen hoeft te doen of rare voedingssupplementen moet slikken om je gezondheid te verbeteren. Alles wat je nodig hebt is je gezonde verstand en onbewerkte voedingsmiddelen die je in iedere supermarkt kunt kopen. We vertellen je welke voeding je het beste kunt eten en welke voeding je beter maar kunt laten staan. Ontdek nu hoe je eenvoudig allerlei gezondheidskwaaltjes kunt oplossen door je voeding en leefstijl aan te passen. 
47Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Je lever reinigen & ontgiften in 3 Dagen met 9 Sapjes

Hoe werkt het ontgiften van je lever? Jouw gezondheid hangt af van hoe goed je lichaam in staat is om toxische afvalstoffen te verwijderen. Een van de belangrijkste manieren waarop het lichaam zich kan ontdoen van afvalstoffen is via de lever. Je lever is het grootste inwendige orgaan van het menselijk lichaam. De lever bevindt..

Video: Overgewicht & Ziekte

In deze video vertel ik je hoe overgewicht samenhangt met verschillende ziektes. Daarnaast vertel ik je hoe een klein gewichtsverlies al een groot effect kan hebben op het ontwikkelen en verloop van ziektes. Hier vindt je onze BMI Calculator. Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.

24 Belangrijke Tips om je Immuunsysteem te Versterken

Wat is het immuunsysteem? Je immuunsysteem beschermt je lichaam tegen infecties, ziekten, toxines, allergische stoffen en zorgt voor herstel na blessures (bron). Het bestaat uit een complex netwerk van cellen, weefsels en organen. Het bloed en de lymfe zijn de vloeistoffen die de benodigde stoffen door het lichaam transporteren, die  het immuunsysteem nodig heeft om..

De Voordelen en Nadelen van Sap.je Sapjes

Wat is Sapje precies? Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor verse en biologische groentesappen. Dat is niet zo gek, want iedereen weet dat groenten en fruit geweldige bronnen zijn om je vitamines, mineralen en antioxidanten binnen te krijgen. Ook kan het drinken van verse groentesapjes je immuunsysteem een flinke boost te geven en helpen..

Video’s: Maaltijd Timing & Frequentie

In deze video’s geef ik je uitleg over de ideale maaltijd timing en frequentie voor gewichtsverlies. Wanneer en hoe vaak moet je eten om optimaal af te vallen? Video: Maaltijd Timing – Wanneer moet ik eten? Video: Maaltijd Frequentie – Hoe vaak moet ik eten? Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s..