shopify site analytics

Succesverhaal: Op het Randje van obesitas, het Roer Moest om!

Regelmatig ontvang ik positieve reviews van HappyHealthy fans én dat doet mij goed. Dit is er één die ik graag met jullie wil delen. Lees mee en laat je inspireren.


Hoi Oscar,

Ik ben zeer tevreden over het boek, dit heb ik laatst ook al laten weten middels een bericht op jouw Facebookpagina. De recepten zijn heerlijk én makkelijk te maken. Ik krijg steeds meer inzicht in wat gezondere voeding is en het inspireert mij enorm. Ik ben na ruim 2 weken al 2,4 kilo afgevallen, dus het resultaat mag er zeker zijn! De eerste week was lastig, ik ondervond toch wel wat ontwenningsverschijnselen na het stoppen met het eten van suikers. Ik ben gelukkig wel van de ongezonde snacks afgebleven en heb daarvoor in de plaats gekozen voor wat fruit, groente, noten en ik heb extra water gedronken. Ik zit helaas op het randje van obesitas, na het krijgen van 2 kinderen en door ziekte, maar ik hoop binnen een half jaar een gezond gewicht te bereiken. Ik ga vol goede moed verder met mijn nieuwe levensstijl en wil je graag bedanken, mede door jouw vlogs en boek heb ik het roer omgegooid.

Met vriendelijke groet,

Marina


Droom jij ook van een slanker lichaam en wil je op een gezonde manier van die overtollige kilo’s af?

Klik hier direct voor de Afslank Receptenbijbel

Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met simpel te maken afslank recepten

Wist je dat uit onderzoek blijkt dat 1 op de 3 juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt? (bron)

Om die reden heb ik een effectieve en moderne afslankmethode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in mijn populaire afslank receptenboek:

  • Meer dan 100 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je met mijn lekkere recepten, zoals vlees-, vis-, kip- of vegetarische gerechten, meerdere kilo’s per week verliest
  • 6 verschillende categorieën van recepten, met onder meer kipgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten, salades, sauzen, dressings, desserts en meer
  • Tijdbesparende kant-en-klare dag- en weekmenu’s + boodschappenlijstjes

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Oscar Helm

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *