397

Succesverhaal: Op het Randje van obesitas, het Roer Moest om!

Inhoud van dit artikel

Regelmatig ontvang ik positieve reviews van HappyHealthy fans én dat doet mij goed. Dit is er één die ik graag met jullie wil delen. Lees mee en laat je inspireren.


Hoi Oscar,

Ik ben zeer tevreden over het boek, dit heb ik laatst ook al laten weten middels een bericht op jouw Facebookpagina. De recepten zijn heerlijk én makkelijk te maken. Ik krijg steeds meer inzicht in wat gezondere voeding is en het inspireert mij enorm. Ik ben na ruim 2 weken al 2,4 kilo afgevallen, dus het resultaat mag er zeker zijn! De eerste week was lastig, ik ondervond toch wel wat ontwenningsverschijnselen na het stoppen met het eten van suikers. Ik ben gelukkig wel van de ongezonde snacks afgebleven en heb daarvoor in de plaats gekozen voor wat fruit, groente, noten en ik heb extra water gedronken. Ik zit helaas op het randje van obesitas, na het krijgen van 2 kinderen en door ziekte, maar ik hoop binnen een half jaar een gezond gewicht te bereiken. Ik ga vol goede moed verder met mijn nieuwe levensstijl en wil je graag bedanken, mede door jouw vlogs en boek heb ik het roer omgegooid.

Met vriendelijke groet,

Marina


Doe mijn gratis dieet test en ontdek welke dieet voor jou het meeste resultaat oplevert

Wil je succes maar wil je je tijd niet verspillen aan diëten die niet passen bij jouw situatie?

Met al mijn kennis en ervaring heb ik een korte test ontwikkeld. De uitslag geeft je een dieet dat het beste past bij jouw situatie, jouw persoonlijkheid en jouw behoeften.

Hiermee vergroot je je kansen op een succesvol dieetproces, zonder jojo-effect of andere vervelende bijeffecten.

Het duurt slechts enkele minuten.

Ga naar de test en ontdek welke dieet het beste bij jou past  »»

Plaats een reactie

Download het GRATIS ‘Afslank weekmenu’

Een lekker en afwisselend afslank weekmenu met 7 ontbijt-, 7 lunch- en 5 diner recepten inclusief boodschappenlijstje.

Downloaden

Over HappyHealthy

Oscar Helm

Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut.

In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

HappyHealthy op Facebook!