846

Succesverhaal: Op het Randje van obesitas, het Roer Moest om!

Regelmatig ontvang ik positieve reviews van HappyHealthy fans én dat doet mij goed. Dit is er één die ik graag met jullie wil delen. Lees mee en laat je inspireren.


Hoi Oscar,

Ik ben zeer tevreden over het boek, dit heb ik laatst ook al laten weten middels een bericht op jouw Facebookpagina. De recepten zijn heerlijk én makkelijk te maken. Ik krijg steeds meer inzicht in wat gezondere voeding is en het inspireert mij enorm. Ik ben na ruim 2 weken al 2,4 kilo afgevallen, dus het resultaat mag er zeker zijn! De eerste week was lastig, ik ondervond toch wel wat ontwenningsverschijnselen na het stoppen met het eten van suikers. Ik ben gelukkig wel van de ongezonde snacks afgebleven en heb daarvoor in de plaats gekozen voor wat fruit, groente, noten en ik heb extra water gedronken. Ik zit helaas op het randje van obesitas, na het krijgen van 2 kinderen en door ziekte, maar ik hoop binnen een half jaar een gezond gewicht te bereiken. Ik ga vol goede moed verder met mijn nieuwe levensstijl en wil je graag bedanken, mede door jouw vlogs en boek heb ik het roer omgegooid.

Met vriendelijke groet,

Marina


Hoe nuttig was dit artikel voor jou?

Klik op een ster voor een beoordeling!

Omdat je dit artikel nuttig vond...

Volg ons op social media!

Jammer dat je dit artikel niet (zo) nuttig vindt.

Graag horen we hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Plaats een reactie

Over HappyHealthy

Oscar Helm, MSc Afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur

Hoi, ik ben Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

Top artikelen

Wat je mag eten bij een koolhydraatarm dieet + De Voordelen & een Schema

Wat is het koolhydraatarm dieet precies en wat kan je wel en niet eten. Ontdek hier een voedingstabe...

Intermittent Fasting: Uitleg, 9 Voordelen en 10 Schema’s

Intermittent Fasting / vasten (onderbroken vasten) schrijft voor wanneer en hoe lang je wel en niet ...

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 ernstig...

23 Bewezen Tips voor Snel Afvallen (zonder ongefundeerde hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 23 bewezen tips om snel gewicht te verliezen zonder ongefundeerde c...

Oscar’s sapjes

Array ( [0] => Male )