670

Product ervaringen/reviews

avatar blog author
55Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

7 Beste Afslankpillen / Supplementen met een Bewezen Werking

Afslankpillen of dieetpillen: in jouw streven om gewicht te verliezen, heb je er vast wel eens wat over gelezen, of misschien heb je ze inmiddels al eens gebruikt. Er zijn honderden soorten afslankpillen op de markt, maar slechts een handjevol afslanksupplementen hebben zich wetenschappelijk bewezen, en dragen bij aan gewichtsverlies ( en in de context van..

Vitaminen en Supplementen Aanbieding

De meeste mensen in Nederland eten te weinig groenten en fruit. Door een gebrek aan essentiële voedingstoffen kan je sneller ziek worden. Als je vaak ongezond eet en overgewicht hebt dan is het nog gevaarlijker. Gezond eten en hoogwaardige supplementen van vitamine C en vitamine D helpen je immuunsysteem te bewapenen tegen virussen en bacteriën. Zelf gebruik ik dagelijks ‘Sunshine..

Is Beauty & Brain Algenolie van Blendnewday de Moeite Waard?

Wat zijn omega-3 vetzuren? Laten we bij het begin beginnen. Waarom zijn visolie en algenolie zo populair? Vanwege de omega 3-vetzuren! Omega-3-vetzuren zijn een familie van meervoudig onverzadigde vetzuren die voorkomen in planten en vissen. Deze vetzuren leveren essentiële vetten die het menselijk lichaam niet zelf kan aanmaken. Daarom zijn we genoodzaakt deze essentiële vetten..

Werken de Straight Away Producten met Afvallen? + Ervaringen

Wat is Straight Away? Om te beginnen: “wat is Straight Away eigenlijk?” Straight Away is een koolhydraatarm afslankprogramma dat werkt op basis van eiwitrijke maaltijd vervangende producten. Net als andere maaltijdvervangende diëten, maakt ook Straight Away gebruik van verschillende producten die met traditionele maaltijden gedurende dag kunnen worden vervangen. Je kunt denken aan bijvoorbeeld soepen,..