Product ervaringen/reviews? Lees Gratis Artikelen Over Product ervaringen/reviews

7 Beste Afslankpillen / Supplementen met een Bewezen Werking

De afgelopen jaren zijn er honderden afslankpillen op de markt gebracht. Allemaal claimen ze spectaculaire afslank resultaten. Dat maakt de juiste keuze niet gemakkelijk. Wil je afvallen met werkende afslankpillen en supplementen? Ontdek hier de beste afslankpillen voor vetverbranding en gewichtsverlies.
Doorgaan naar artikel »

Werkt Afvallen met Forskolin Naturals? Ervaringen + Bijwerkingen

Forskolin naturals wint wereldwijd aan populariteit als nieuwe dieetpil. En dat merk ik ook aan de mails in mijn inbox. Geregeld wordt mij de vraag gesteld of Forskolin de moeite waard is om te proberen. Wat is Forskolin en kan het de spectaculaire afslank claims waarmaken? Lees dit en je komt erachter.
Doorgaan naar artikel »

Joylent/Soylent Shakes: Super Poeders of Slecht Onderbouwd?

Ik krijg regelmatig e-mails met de vraag of voedsel in poedervorm een gezond alternatief is. Kunnen Joylent shakes vast voedsel vervangen? In dit artikel kom je erachter. Lees hier alles over de verschillende Joylent shakes en ingrediënten, de ervaringen met Joylent shakes en afvallen en nog veel  meer...
Doorgaan naar artikel »

Succesverhaal: een Ritme en Balans Waar Ik Mij Goed bij Voel

Ik beweeg nu gemakkelijker en vooral mijn buik is behoorlijk geslonken (broeken zitten veel wijder). Sporten gaat daardoor beter met als gevolg dat ik in een positieve flow terechtgekomen ben. Mijn volgende stap is om onder de 100 kilo te komen in de komende weken. 
Doorgaan naar artikel »

3 Redenen Waarom ik Afslank Ringen Te Allen Tijde Afraad

Een groot deel van die mensen zou dolgraag van dat extra gewicht willen afkomen. Logisch, overgewicht levert niet alleen praktische problemen op, het is ook ongezond. Niet geheel verrassend bestaan er daarom de meest onzinnige 'afslankproducten' die daarop inspringen. Geldt dit ook voor afslank ringen?
Doorgaan naar artikel »

3 Redenen om Geen Yokebe te Kopen (slechte ervaringen)

Fabrikanten van afslankproducten zoals Yokebe beloven wonderen als het gaat om gewichtsverlies met maaltijdvervangers en afslankshakes. Wekelijks enkele kilo's afvallen zonder enige moeite en nog gezond ook! Maar kunnen dit soort claims ook worden waargemaakt? In dit artikel deel ik mijn bevindingen.
Doorgaan naar artikel »

Succesverhaal: Ik Wilde Mij Weer Mooi en Vrouwelijk Voelen

Na mijn zwangerschappen was ik 12 kilo zwaarder. Ik voelde me niet meer mooi en vrouwelijk. Het roer moest om! Na een cleaning programma wilde ik graag overstappen naar een gezond voedingspatroon. Tijdens het zoeken op internet kwam ik uw boek tegen. Er zitten heerlijke gerechten tussen.
Doorgaan naar artikel »

Documentaire ‘What the Health’ Ontmaskerd – 4 Kritiekpunten

Ik kreeg meerdere vragen over de documentaire ‘What the Health’. Staat één ei eten werkelijk gelijk aan het roken vijf sigaretten? Gaan we van vlees eten dood? Deze documentaire slaat je met nogal wat argumenten om de oren. Maar hoe zit het werkelijk? Ik heb de belangrijkste claims op een rijtje gezet...
Doorgaan naar artikel »

Succesverhaal: Blij met de Flinke Dosis energie!

Ik heb moeiteloos de zes weken afgerond. Ik ben ruim 5 kilo afgevallen en vooral een mooi aantal centimeters heup- en tailleomvang kwijt.
Doorgaan naar artikel »

Juice Plus+ Shakes: Super Supplementen of Slecht Onderbouwd?

Ik heb de afgelopen tijd veel vragen gehad over Juice Plus. Zijn het super supplementen die een positieve wending kunnen geven aan je gezondheid? Of is het gewoon geldklopperij? Negen op de tien mensen in Nederland eten te weinig groenten en fruit. Kan Juice Plus bijdragen aan een gezond voedingspatroon?
Doorgaan naar artikel »