Product ervaringen/reviews? Lees Gratis Artikelen Over Product ervaringen/reviews

Newfysic: Werkt Afvallen met Aminozuren? + Kosten & Ervaringen

De afslankmethode van Newfysic wint steeds meer aan populariteit in Nederland. Ze zijn regelmatig op commerciële zenders te zien en promoten hun programma als een gezonde manier om gewicht te verliezen. Is deze methode een goede keuze om overtollig vet kwijt te raken? Ontdek het hier + de ervaringen van anderen.
Doorgaan naar artikel »

7 Beste Afslankpillen / Supplementen met een Bewezen Werking

De afgelopen jaren zijn er honderden afslankpillen op de markt gebracht. Allemaal claimen ze spectaculaire afslank resultaten. Dat maakt de juiste keuze niet gemakkelijk. Wil je afvallen met werkende afslankpillen en supplementen? Ontdek hier de beste afslankpillen voor vetverbranding en gewichtsverlies.
Doorgaan naar artikel »

Succesverhaal: Nog Maar een Paar Centimeters te Gaan (18 Kilo afgevallen!)

Ik neem sinds zo’n 8 maanden salades mee als lunch, dus nieuwe recepten zijn altijd van harte welkom. In totaal ben ik 18 kg afgevallen en mijn buikomvang is van 110 cm geslonken naar 84 cm. Nog maar een paar centimeters te gaan tot onder de 80! 
Doorgaan naar artikel »

Werkt Afvallen met Forskolin Naturals? Ervaringen + Bijwerkingen

Forskolin naturals wint wereldwijd aan populariteit als nieuwe dieetpil. En dat merk ik ook aan de mails in mijn inbox. Geregeld wordt mij de vraag gesteld of Forskolin de moeite waard is om te proberen. Wat is Forskolin en kan het de spectaculaire afslank claims waarmaken? Lees dit en je komt erachter.
Doorgaan naar artikel »

Joylent/Soylent Shakes: Super Poeders of Slecht Onderbouwd?

Ik krijg regelmatig e-mails met de vraag of voedsel in poedervorm een gezond alternatief is. Kunnen Joylent shakes vast voedsel vervangen? In dit artikel kom je erachter. Lees hier alles over de verschillende Joylent shakes en ingrediënten, de ervaringen met Joylent shakes en afvallen en nog veel  meer...
Doorgaan naar artikel »

Succesverhaal: een Ritme en Balans Waar Ik Mij Goed bij Voel

Ik beweeg nu gemakkelijker en vooral mijn buik is behoorlijk geslonken (broeken zitten veel wijder). Sporten gaat daardoor beter met als gevolg dat ik in een positieve flow terechtgekomen ben. Mijn volgende stap is om onder de 100 kilo te komen in de komende weken. 
Doorgaan naar artikel »

3 Redenen Waarom ik Afslank Ringen Te Allen Tijde Afraad

Een groot deel van die mensen zou dolgraag van dat extra gewicht willen afkomen. Logisch, overgewicht levert niet alleen praktische problemen op, het is ook ongezond. Niet geheel verrassend bestaan er daarom de meest onzinnige 'afslankproducten' die daarop inspringen. Geldt dit ook voor afslank ringen?
Doorgaan naar artikel »

Succesverhaal: Ik Wilde Mij Weer Mooi en Vrouwelijk Voelen

Na mijn zwangerschappen was ik 12 kilo zwaarder. Ik voelde me niet meer mooi en vrouwelijk. Het roer moest om! Na een cleaning programma wilde ik graag overstappen naar een gezond voedingspatroon. Tijdens het zoeken op internet kwam ik uw boek tegen. Er zitten heerlijke gerechten tussen.
Doorgaan naar artikel »

Documentaire ‘What the Health’ Ontmaskerd – 4 Kritiekpunten

Ik kreeg meerdere vragen over de documentaire ‘What the Health’. Staat één ei eten werkelijk gelijk aan het roken vijf sigaretten? Gaan we van vlees eten dood? Deze documentaire slaat je met nogal wat argumenten om de oren. Maar hoe zit het werkelijk? Ik heb de belangrijkste claims op een rijtje gezet...
Doorgaan naar artikel »

Succesverhaal: Blij met de Flinke Dosis energie!

Ik heb moeiteloos de zes weken afgerond. Ik ben ruim 5 kilo afgevallen en vooral een mooi aantal centimeters heup- en tailleomvang kwijt.
Doorgaan naar artikel »