610

Product ervaringen/reviews

avatar blog author
Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut. In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!
54Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

De Voordelen en Nadelen van Frecious Sapjes (Review)

Wat zijn Frecious Sapjes? Frecious is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in groentesapjes die enkel uit biologisch geteelde groenten en fruit worden gemaakt. Deze sapjes komen tot stand door middel van een techniek die slowjuicen genoemd wordt. Waar andere methodes vaak zorgen voor vitamineverlies, blijven er bij slowjuicen zoveel mogelijk voedingsstoffen behouden. Nadat de..

Werkt Afvallen met Hydroxycut (Elite)? Review en Ervaringen

Wat is Hydroxycut (Elite)? Hydroxycut verwijst naar een merknaam van een aantal supplementen die ontwikkeld zijn door een Amerikaans voedingsbedrijf met de naam MuscleTech (handelend onder de naam Hydroxycut). Het Hydroxycut assortiment biedt verschillende producten, pillen, capsules en shakes voor mensen die op zoek zijn naar supplementen als hulpmiddel bij het afvallen. De supplementen van..