669

100+ Tips om een Strakke Buik te Krijgen

avatar blog author
Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur. Ik ben bekend van o.a. RTL4, Linda, VIVA, Telegraaf, Vriendin, Nouveau en Santé en winnaar van Website van het Jaar 2020 in de categorie 'Wellbeing & Fitness'. In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. Bekijk hieronder onze nieuwste blogartikelen.
23Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fatale Fouten

Over buikvet verbranden of verliezen staat schrikbarend veel onzin op internet. Veel van de tips zijn achterhaald, niet wetenschappelijk of herschreven van een andere site door een auteur zonder veel kennis van het onderwerp. Daarom zal ik je in dit artikel 12 tips geven om snel buikvet te verbranden, tips die wél ECHT werken en wetenschappelijk onderbouwd zijn. Dit..

12 Beste Buikspieroefeningen voor Thuis (+1 taaie mythe)

Wil je een strakke en platte buik? Dan is dit artikel voor jou geschreven! Ik snap dat je waarschijnlijk direct wilt beginnen met buikspieroefeningen, maar ik raad je allereerst aan om aandachtig mijn introductie verhaal te lezen. Hierin vertel ik je namelijk wat de GROOTSTE en meest hardnekkige mythe is over het krijgen van een..

Wat is een Dad Bod en 7 Tips om een Strakke Buik te Krijgen

Wat is een Dad Bod? Laat ik om te beginnen de vraag beantwoorden: ‘wat is een dad bod?’. Het is een Engelse betekenis voor ‘papa figuur’ of ‘vaderlichaam’. Daarmee wordt een volwassen man bedoeld met een bierbuikje en subtiele mannelijke borsten. Het hoeft geen man te zijn met extreem overgewicht, maar de buikspieren zitten wel..

Wanneer Ben je Skinny Fat en Wat is de Oplossing? + Schema

Wat is skinny fat? Skinny fat beschrijft een aandoening waarbij iemand geen overgewicht heeft en er slank uitziet, maar toch een te hoog vetpercentage en weinig spiermassa heeft. ‘Dit tart iedere logica!’ hoor ik je zeggen. Hoe kan iemand mager en dik tegelijk zijn? ‘Skinny’ betekent dat je te weinig spiermassa hebt en ‘fat’ geeft..

8 Redenen om High Intensity Interval Training (HIIT) te Doen

Wat is HIIT? High Intensity Interval Training (HIIT) is een vorm van duursport waarbij korte periodes van intensieve training worden afgewisseld met lagere intensiteit of ‘rustperioden’. Het kenmerkt zich door een afwisseling van korte maar krachtige momenten van inspanning afgewisseld door nog kortere momenten van ontspanning. Waar reguliere cardio zich kenmerkt door het rennen of..

Is een Cavitatie Effectief en Veilig om Buikvet te Verwijderen?

Wat is cavitatie? Cavitatie, ook wel ultrasone cavitatie genoemd, is een afslankbehandeling die gebruik maakt van laagfrequente geluidsgolven (ultrasound) om vetcellen af te breken. Het wordt gezien als een alternatief voor liposuctie, hoewel je het er wel enigszins mee kan vergelijken omdat beide methoden erop zijn gericht om overtollig vet te verwijderen uit het lichaam...