100+ Tips om een Strakke Buik te Krijgen

9 Beste Tips om Je Onderste Buikspieren te Trainen + 6 Oefeningen

Van de volledige sixpack zijn de onderste buikspieren het moeilijkst zichtbaar te maken. De vetopslag rond de buik is daar het hoogst. Hoe je van dat zwembandje af kunt komen? Dat leer je in dit artikel. Ik geef de beste buikspieroefeningen en ook voedingstips zodat dit zwembandje ook werkelijk verdwijnt.
Doorgaan naar artikel »

Is Planking / Planken Echt Zo Effectief? + 10 Oefeningen

Is planken en het volgen van een 30 day planking challenge echt effectief om buikspieren te krijgen? Leer hier de waarheid + 10 oefeningen. Je zult niet alleen leren wat het precies is maar ook of het effectief is. Daarnaast zal ik je diverse tips geven om een plattere buik en buikspieren te krijgen.
Doorgaan naar artikel »

10 Tips om een Sixpack te Krijgen (Training voor Vrouw en Man!)

Een sixpack krijgen is iets waar iedere man en vrouw van droomt. Voor iedereen kan dit niet snel genoeg gebeuren. Maar dit is helaas makkelijker gezegd dan gedaan. Er worden op internet dingen geclaimd die niet waargemaakt kunnen worden. Vandaar het schrijven van dit artikel met tips die wél echt werken.
Doorgaan naar artikel »

10 Beste Kettlebell Oefeningen + Schema en 3 Gevaren

Een kettlebell workout helpt met vetverbranding en spieropbouw. Wat je in dit artikel gaat ontdekken: de 10 beste kettlebell oefeningen, of de kettlebell ook goed is voor de vetverbranding, wat onderzoek zegt over de effectiviteit van de kettlebell workout en de 3 mogelijke gevaren van de kettlebell.
Doorgaan naar artikel »

Top 8 Oefeningen om Love Handles Weg te Werken / Trainen

Het klinkt best mooi als je zegt dat je love handles hebt, maar eigenlijk is het een liefkozende benaming voor vervelende vetrollen boven de heup. Waarom hebben veel mensen last van love handles? Hoe kom je er zo snel mogelijk vanaf? In dit artikel lees je de antwoorden en beste love handles oefeningen.
Doorgaan naar artikel »
intermittent fasting

Intermittent Fasting: Uitleg, Ervaringen, 9 Voordelen en 10 Schema’s

Intermittent Fasting: voedingspatroon aanpassen door te vasten met tussenpozen heeft een fors aantal indrukwekkende voordelen op je gezondheid. Lees wat intermittent fasting is, waarom je er goed mee kan afvallen, wat de 9 gezondheidsvoordelen zijn, hoe je start met intermittent fasting en 10 schema's.
Doorgaan naar artikel »

14 Gouden Tips voor een Platte & Strakke Buik + Oefeningen Schema

Overtollig buikvet is een van de grootste gezondheidsrisico's. Buikvet zorgt voor een groot aantal gezondheidsrisico’s zoals obesitas, hoge bloeddruk, diabetes type 2 en zelfs kanker. In dit artikel geef ik je 14 gouden voeding tips om lichaamsvet te verbranden en van je buikje voorgoed af te komen.
Doorgaan naar artikel »

Buikvet Wegtrainen: Top 8 Oefeningen voor een Platte & Strakke Buik

Ben je helemaal klaar met je buikje en overgewicht? Begrijpelijk! Overgewicht en overtollig buikvet verhogen de kans op welvaartsziekten zoals diabetes en hart- en vaatziekten. Maar geen paniek! Want gelukkig kun je buikvet weg krijgen met de juiste  tips en oefeningen die in dit artikel aan bod komen.
Doorgaan naar artikel »
buikspieroefeningen

12 Beste Buikspieroefeningen voor Thuis (+ 1 Hardnekkige mythe)

Wil je een strakke en platte buik? Ontdek in dit artikel de grootste mythe rond buikvet verliezen en de onderdelen voor een strakke buik! Leer waarom je niet vet kunt verliezen op een specifieke plek, de voordelen van buikspieroefeningen en de belangrijkste onderdelen voor het krijgen van een platte buik.
Doorgaan naar artikel »

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fatale Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 FATALE fouten voor een platte en strakke buik! Je ontdekt hier: waarom ontbijten je vetverbranding blokkeert, een manier van sporten die 7x meer vet verbrandt dan cardio en waarom gezonde vetten nodig zijn.
Doorgaan naar artikel »