691

Vitamines

avatar blog author
MSc Oscar Helm is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur. Hij is o.a. bekend van RTL4, Linda, VIVA, Telegraaf, Vriendin, Nouveau en Santé en winnaar van Website van het Jaar 2020 in de categorie 'Wellbeing & Fitness'.
7Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Wat Is de Beste Multivitamine om te Kopen? Top 5 Uitgelicht

Je denkt misschien dat een vitaminen- en mineralentekort in de Westerse samenleving inmiddels definitief tot het verleden behoort. Niets is minder waar. Vandaag de dag is het nog steeds mogelijk om enkele van de meest essentiële voedingsstoffen te missen die je lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Onderzoek bevestigt dat Europeanen niet voldoende..

Video: Vitamine B6 & De Weerstand

In deze video vertel ik je alles wat je moet weten over vitamine B6 en de weerstand en welke voedingsmiddelen je het beste kan eten. Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen. Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.