964

Vitamines

avatar blog author
Oscar Helm MSc is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur. Hij heeft meer dan 10 jaar kennis en ervaring opgedaan over afslanken, voeding en sport en is o.a. bekend van RTL4, AD, Telegraaf, Linda, Libelle, VIVA, Women's Health, Vriendin, Margriet, Nouveau en Santé. In 2020, 2021, 2022 en 2023 is hij winnaar geworden van de grootste Nederlandse online publieksprijs, genaamd Website van het Jaar, in de categorie 'Wellbeing & Fitness'.
10Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Video: Vitamine B6 & De Weerstand

In deze video vertel ik je alles wat je moet weten over vitamine B6 en de weerstand en welke voedingsmiddelen je het beste kan eten. Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen. Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.

Video: Top 10 voedingsmiddelen met vitamine C

In deze video vertel ik je alles wat je moet weten over vitamine C en deel ik mijn top 10 voedingsmiddelen voor vitamine C. Kijk hier voor de beste vitamine C supplementen. Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.

Het Vitamine C experiment – waar zit de veilige bovengrens?

De veilige/aanvaardbare bovengrens is de hoogste inname waarbij er geen schadelijke gevolgen voor de gezondheid te verwachten zijn. De EFSA stelde vast dat dit 2000 mg per dag voor vitamine C is (bron). Voor de duidelijkheid: dat is dus bijna 27 keer de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Volgens het Voedingscentrum kunnen deze hoeveelheden leiden tot darmklachten of..
Array ( [0] => Male )