1063

Werkt Afvallen met Ymea Silhouet? Review & Ervaringen

Ben jij een van die vrouwen die ongemakken van de overgang dagelijks ervaart?

Overweeg je Ymea Silhouet Overgang Capsules als mogelijke hulp bij gewichtsverlies?

Als dit bekend voor je klinkt, dan ben je hier op de juiste plek!

In deze review bespreken we ervaringen en onderzoeken we of Ymea Silhouet daadwerkelijk kan helpen bij afvallen.

 

 

Inhoud van dit artikel

Wat is Ymea Silhouet?

Elke vrouw in de overgang kent de uitdagingen die dit met zich mee kan brengen. Opvliegers, stemmingswisselingen en ongewenste gewichtstoename kunnen een dagelijkse strijd zijn.

Veel vrouwen zoeken naar manieren om deze symptomen op een natuurlijke wijze te bestrijden, en dat is waar Ymea Silhouet in beeld komt.

Ymea Silhouet is een supplement dat specifiek is ontwikkeld om vrouwen in de overgangsfase van hun leven te ondersteunen.

Het product belooft niet alleen te helpen bij het beheersen van het gewicht, maar ook bij het in evenwicht brengen van de hormonen, met name tijdens de overgang.

Hierdoor wordt het vaak gezien als een tweeledige oplossing: enerzijds voor gewichtsbeheersing en anderzijds voor hormonale balans.

Doe deze test en krijg jouw unieke op maat gemaakte keto schema, recepten en menu

 

Ontdek hoe je met jouw lichaam en behoeften je streefgewicht bereikt.

 

Vul een aantal simpele vragen in en laat ons voor jou een uniek plan maken waardoor jij in korte tijd voorgoed afrekent met overbodig vet.

 

Dit is geen jojo dieet, maar een manier waarop jij vol plezier resultaten behaalt en tegelijkertijd lekker eet.

 

Start keto test

 

Hoe werkt Ymea Silhouet?

Ymea beweert een oplossing te bieden voor vrouwen in de overgang met een reeks voedingssupplementen.

Ze zeggen dat hun producten zijn gemaakt van plantenextracten, vitamines en mineralen die speciaal zijn gekozen voor deze levensfase van de vrouw.

Maar zoals altijd is het belangrijk om zelf goed te onderzoeken wat je inneemt en of dit past bij jouw behoeften. Laten we eens dieper ingaan op de ingrediënten die in de Ymea Silhouet Overgang capsules zitten.

Ymea Silhouet claimt vrouwen specifiek te ondersteunen met een combinatie van plantaardige ingrediënten, vitaminen en mineralen.

Maar wat zit er nu echt in deze capsules? En wat zegt de wetenschap over deze ingrediënten in relatie tot de overgang en gewichtsbeheersing?

Laten we eens kijken naar het lijstje:

Ingrediënten in Ymea Silhouet

(Per dagelijkse dosis van 2 capsules):

 • Maca extract: 100 mg (gelijk aan 1500 mg maca-wortel)
 • Salie extract: 300 mg (gelijk aan 900 mg salieblad)
 • Groene thee extract: 100 mg
 • Vitaminen en mineralen: Vitamine D3 (100% ADH), Vitamine B6 (100% ADH),
 • Vitamine B12 (100% ADH), zink (100% ADH), koper (100% ADH), en chroom (100% ADH).

Dit product heeft een duur van 2 maanden en is vrij van fyto-oestrogenen en suiker. Bovendien is het geschikt voor vegetariërs.

Wetenschappelijke inzichten:

 • Maca: Er zijn studies die suggereren dat maca kan helpen bij het verminderen van menopauzeklachten. Het directe verband tussen maca en vetverbranding is echter nooit sterk aangetoond.
 • Salie: Salie kan helpen bij het verminderen van opvliegers, een veelvoorkomend symptoom tijdens de menopauze (bron, bron). Wat betreft eetlustonderdrukking of vetverbranding, is er onvoldoende bewijs om sterke conclusies te trekken.
 • Groene thee: Groene thee bevat antioxidanten en is in sommige studies gelinkt aan vetverbranding en het verhogen van de stofwisseling. Het kan ook helpen bij het verminderen van de eetlust, maar dit effect kan variëren van persoon tot persoon.
 • Vitaminen en mineralen: Terwijl vitamines zoals B6 en B12 essentieel zijn voor energieproductie en metabolisme, is hun directe impact op vetverbranding of eetlustonderdrukking minder duidelijk. Mineralen zoals zink en chroom kunnen de insulinegevoeligheid en het metabolisme ondersteunen, maar hun effect op gewichtsbeheersing is zeer beperkt.

Kun je afvallen met Ymea Silhouet?

Illustratie van een vrouw met overgewicht die steeds slanker wordt

 

Ymea Silhouet is een voedingssupplement dat speciaal is ontworpen om vrouwen tijdens de overgang te ondersteunen, zowel wat betreft hormonale balans als gewichtsbeheersing.

Hoewel sommige vrouwen positieve effecten ervaren bij het gebruik van het supplement, is het effect ervan niet gegarandeerd en kan het variëren van persoon tot persoon.

Afvallen in de overgang is voor veel vrouwen een uitdaging. Met de veranderende hormoonbalans slaat vet zich gemakkelijker op bepaalde plekken op.

Veel vrouwen merken bijvoorbeeld dat hun figuur subtiel begint te veranderen en dat het visceraal vet toeneemt.

Het is niet ongewoon dat vrouwen tijdens de overgang gemiddeld 5 kilo of meer aankomen. Deze verandering kan frustrerend zijn en het gevoel geven dat al je eerdere inspanningen voor niets zijn geweest.

Maar wat als ik je vertel dat het niet zo hoeft te zijn? Dat ondanks alle hormonale uitdagingen, er nog steeds manieren zijn om die platte buik terug te krijgen?

Als je echt serieus bent over gewichtsverlies en de veranderende vorm van je lichaam tijdens de overgang, is het cruciaal om proactief te zijn. Het wachten tot de zogenaamde ‘overgangsbuik’ zichtbaar wordt, is eigenlijk al te laat.

Natuurlijk, het is oneerlijk om je lichaam op latere leeftijd te vergelijken met hoe je eruit zag toen je jonger was. Maar met het juiste inzicht in de veranderingen die je lichaam doormaakt, zijn er zeker effectieve manieren om dat hardnekkige vet aan te pakken.

Hormonen, overgang en toch afvallen? Ja, het kan!
Als jij…
✔️ Verlangt naar een methode om snel en effectief dat hardnekkige vet te verbranden…
✔️ Je energiepeil wilt verhogen, elke dag opnieuw…
✔️ De grip op je overgangsklachten wilt herpakken…
✔️ En weer die schitterende zelfvertrouwen wilt voelen, elke keer als je de deur uitstapt…

Dan is de Strakke Buik Bijbel niet zomaar een boek. Een aanpak gericht op voeding, doeltreffende oefeningen én de invloed van je hormonen. Zo herwin je spiermassa en stimuleer je de stofwisseling.

Het is een bewezen methode in de strijd voor een strakker figuur en gezonder lichaam. Al vele vrouwen hebben de afgelopen maanden bewezen dat mijn unieke methode werkt door aanzienlijk lichaamsvet te verliezen. Jij verdient ook die positieve verandering. Laat de overgang je niet tegenhouden!

👉 Ontdek nu onze bewezen methode en transformeer je lichaam, ongeacht je leeftijd. 
De complimenten, de hernieuwde energie, en minder overgangsklachten liggen binnen handbereik.

Word een metabolisme machine en reken voorgoed af met buikvet via de nieuwste en verbeterde keto methode

 

Welke hoeveelheid calorieën, koolhydraten en andere nutriënten zijn perfect voor jouw lichaam om jouw metabolisme maximaal aan te zetten?

 

Doe onze test en laat het ons exact voor jouw lichaam berekenen. Ieder lichaam is anders en door je te focussen op wat werkt voor jouw lichaam

 

Een op maat gemaakte dieet voor jou werkt tot driemaal effectiever om je streefgewicht te bereiken dan een regulier dieet.

 

Klik hier om het dieet te ontdekken dat perfect is geoptimaliseerd voor jouw lichaam.

Wat zijn de ervaringen met Ymea Silhouet?

Het kiezen van het juiste product om overgangsklachten aan te pakken kan een uitdaging zijn.

Veel vrouwen wenden zich tot natuurlijke supplementen zoals Ymea Silhouet in de hoop op verlichting. Maar hoe effectief is dit product daadwerkelijk?

Laten we eens kijken naar de gebruikerservaringen en reviews van vrouwen die Ymea Silhouet hebben geprobeerd:

Sinds ik in de overgang ben, zocht ik naar een natuurlijke oplossing om mijn gewicht en hormoonbalans te beheersen. Ik kwam Ymea Silhouet tegen en besloot het te proberen. Na een maand gebruik merkte ik dat mijn opvliegers iets verminderd waren, maar qua gewichtsverlies zag ik weinig verschil. Ook kreeg ik soms een licht opgeblazen gevoel – Patricia (47 jaar)

Ik had hoge verwachtingen van Ymea Silhouet, vooral omdat vriendinnen er positief over waren. Helaas merkte ik zelf na een paar weken gebruik weinig verschil in mijn overgangsklachten. Daarbij had ik het idee dat mijn eetlust juist iets toenam, wat ik niet had verwacht. – Karima (51 jaar)

De belofte van gewichtsbeheersing en vermindering van overgangsklachten klonk als muziek in mijn oren. Ik probeerde Ymea Silhouet drie maanden. Hoewel ik geen bijwerkingen ervoer, bleven de beloofde resultaten uit. Mijn gewicht bleef stabiel, maar de opvliegers en nachtelijk transpireren namen niet af. – Monique (48 jaar)

Met gemengde gevoelens begon ik aan Ymea Silhouet. De eerste twee weken merkte ik een lichte verbetering in mijn stemming en energieniveau. Echter, naarmate ik het langer gebruikte, merkte ik dat deze effecten weer verdwenen. Ook kreeg ik soms last van hoofdpijn, al kan ik niet met zekerheid zeggen of dit door het product kwam. – Annelies (53 jaar)

Aangetrokken door de natuurlijke ingrediënten, gaf ik Ymea Silhouet een kans. Ik hoopte op gewichtsverlies en vermindering van mijn overgangssymptomen. Na zes weken gebruik zag ik weinig verandering in mijn gewicht, en mijn opvliegers leken juist heftiger. Dit product was voor mij helaas niet de oplossing. – Els (45 jaar)

Hoe lang duurt het voordat Ymea werkt?

Als je overweegt om Ymea te gebruiken, vraag je je misschien af hoe snel je resultaten kunt verwachten. Volgens de officiële website van Ymea beginnen de meeste gebruikers veranderingen te merken na drie tot vier weken regelmatig gebruik.

Maar net als bij vele voedingssupplementen, kan de reactie per persoon verschillen. Terwijl sommigen al binnen een paar weken positieve effecten ervaren, hebben anderen mogelijk iets meer tijd nodig. Het is belangrijk om consistent te zijn in het gebruik van het supplement en het voldoende tijd te geven om te werken.

Hoe lang mag je Ymea Silhouet gebruiken?

Volgens de informatie van Ymea kun je hun producten gedurende de gehele overgangsperiode gebruiken, wat gemiddeld zo’n 5 jaar duurt. Dit omdat de producten natuurlijke ingrediënten bevatten die over het algemeen goed te verdragen zijn.

Maar het is verstandig om kritisch te blijven. Als je na een tijdje geen verbeteringen merkt, is het de moeite waard om je af te vragen of de investering in het product nog steeds zinvol is. Ook kunnen de kosten aardig oplopen als je het product langdurig gebruikt.

Heeft Ymea Silhouet bijwerkingen?

Voordat je begint met een nieuw supplement, zoals Ymea Silhouet, is het belangrijk om te weten welke ingrediënten erin zitten en of deze eventuele bijwerkingen kunnen hebben.

Hoewel mensen baat kunnen hebben bij dergelijke supplementen zonder problemen te ervaren, is ieder lichaam uniek en kan de reactie per persoon verschillen.

Hieronder volgt een overzicht van de ingrediënten in Ymea Silhouet en de mogelijke bijwerkingen die ze kunnen veroorzaken:

 • Maca extract: over het algemeen wordt maca als veilig beschouwd. In sommige gevallen kunnen mensen last krijgen van slapeloosheid, een opgejaagd gevoel, of spijsverteringsproblemen.
 • Salie extract: salie wordt over het algemeen goed verdragen, maar bij hoge doseringen of langdurig gebruik kan het leiden tot hoofdpijn, duizeligheid of maagklachten.
 • Groene thee extract: Hoewel groene thee veel gezondheidsvoordelen heeft, kan het bij sommige mensen leiden tot slapeloosheid, nervositeit, een onregelmatige hartslag, maagklachten of misselijkheid. dit kan te maken hebben met de cafeïne in groene thee.
 • Vitamine D3, B6, B12: Overdosering (veel hoger dan de ADH) kan in zeldzame gevallen klachten veroorzaken. Het is echter onwaarschijnlijk bij normaal gebruik van het supplement.
 • Zink: Bij zeer hoge inname kan dit leiden tot maagkrampen, misselijkheid of andere spijsverteringsproblemen.
 • Koper: Een te hoge inname van koper kan leiden tot maagklachten.
 • Chroom: Bij normaal gebruik zijn er geen bekende bijwerkingen, maar een hoge inname kan bij sommige mensen leiden tot hoofdpijn of duizeligheid.

Mocht je klachten ervaren na het gebruik van dit supplement, dan is het raadzaam om direct contact op te nemen met je huisarts.

Is Ymea Overgang Silhouet bij de Kruidvat te koop?

Ja, Ymea Overgang Silhouet is te koop bij de Kruidvat. Je kunt het zowel in de fysieke winkels vinden als online bestellen via hun website.

Het is altijd handig om de beschikbaarheid te checken of eventueel online te reserveren, zodat je zeker weet dat het product voor je klaarligt als je naar de winkel gaat.

Op zoek naar Ymea Silhouet aanbiedingen?

Op zoek naar een Ymea Silhouet aanbieding en wil je snel bestellen? Er zijn op het internet diverse scherpe aanbiedingen en kortingsacties te vinden. Maar wees voorzichtig.

Niet alle websites zijn even betrouwbaar. Zorg ervoor dat je alleen online aankopen doet bij erkende en veilige webshops.

Toch besluiten om Ymea Silhouet te kopen? Dan kun je het beste een Kruidvat filiaal binnenlopen.

Kruidvat heeft vaak goede aanbiedingen en je weet zeker dat je een origineel product in handen krijgt. Daarnaast kun je bij Kruidvat direct terecht voor eventuele vragen of advies over het product.

Tot slot

Na het lezen van dit artikel weet je of Ymea Silhouet effectief is voor overgangsklachten en gewichtsverlies.

Ymea Silhouet heeft ingrediënten die gunstig kunnen zijn voor overgangsklachten. Maar of het nu echt helpt met afvallen? Dat is een ander verhaal.

Een ding is zeker: alleen een pilletje slikken is niet genoeg. Gezond eten en de juiste oefeningen zijn essentieel voor jou tijdens de overgang.

Uit onderzoek is gebleken dat het verminderen van overgewicht en het opbouwen van spiermassa door middel van krachttraining kan bijdragen aan een afname van opvliegers (bron). Het is dus belangrijk om hier aandacht aan te besteden.

Wil je serieus aan de slag met een strakkere buik? Dan heb ik iets interessants voor je: de ‘Strakke Buik Bijbel’. Een bewezen afslankmethode die veel mensen helpt.

Klik hier voor meer informatie en om deze bewezen methode risicovrij te proberen.

Hoe nuttig was dit artikel voor jou?

Klik op een ster voor een beoordeling!

Omdat je dit artikel nuttig vond...

Volg ons op social media!

Jammer dat je dit artikel niet (zo) nuttig vindt.

Graag horen we hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Plaats een reactie

Over HappyHealthy

Oscar Helm, MSc Afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur

Hoi, ik ben Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

Top artikelen

Wat je mag eten bij een koolhydraatarm dieet + De Voordelen & een Schema

Wat is het koolhydraatarm dieet precies en wat kan je wel en niet eten. Ontdek hier een voedingstabe...

Intermittent Fasting: Uitleg, 9 Voordelen en 10 Schema’s

Intermittent Fasting / vasten (onderbroken vasten) schrijft voor wanneer en hoe lang je wel en niet ...

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 ernstig...

23 Bewezen Tips voor Snel Afvallen (zonder ongefundeerde hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 23 bewezen tips om snel gewicht te verliezen zonder ongefundeerde c...

Oscar’s sapjes

Array ( [0] => Male )