100+ Gezonde Recepten om Af te Vallen (Lekker & Makkelijk!)

Op zoek naar gezonde recepten om af te vallen? Ontdek hier lekkere, makkelijke en snelle recepten met weinig calorieën om snel gewicht te verliezen.

Pittige Indiase groentecurry: heet en healthy

Pittig eten is niet alleen lekker, maar ook gezond. Samen met de vele groenten in deze pittige Indiase groentecurry ben je dus twee keer goed bezig.
Doorgaan naar artikel »

Couscoussalade: Marokko meets Mexico

De Marokkaanse en Mexicaanse keuken zijn om over naar huis te schrijven. HappyHealthy laat zien hoe je deze combineert in een overheerlijke couscoussalade.
Doorgaan naar artikel »

Broccoli-pastinaakstamppot: Niet Snel te Vergeten

De traditionele stamppot kennen we inmiddels. HappyHealthy laat zien hoe je met de vergeten groente pastinaak een stamppot maakt die je niet snel vergeet!
Doorgaan naar artikel »

Bulgursalade met Kikkererwten en Komkommer

Bulgur is de beste vriend van een salade. Dat bewijst deze bulgursalade met kikkererwten en komkommer van HappyHealthy. Perfect voor een korte lunchpauze!
Doorgaan naar artikel »

Salade met kip, pesto en citroen: frisser dan fris

HappyHealthy presenteert je deze heerlijke salade met kip, pesto en citroen. Ideaal na een hectische werkdag, dus stroop je mouwen maar op.
Doorgaan naar artikel »

Zoete aardappelschotel met kip en spinazie

Als je even de tijd wil nemen om uitgebreid te koken, dan is deze zoete aardappelschotel met kip en spinazie van HappyHealthy zeker de moeite waard.
Doorgaan naar artikel »

Pompoen-quinoa-curry

Pompoen en quinoa zijn samen een goed huwelijk. Het bewijs is deze smakelijke pompoen-quinoa-curry. Helemaal vegetarisch en hartstikke gezond.
Doorgaan naar artikel »

Courgetti met kip en tomatensaus: groentespaghetti

Zelf pasta maken is niet moeilijk. Met een speciaal snijapparaat maak je van een courgette overheerlijke groentespaghetti. Heerlijk met kip en tomatensaus.
Doorgaan naar artikel »

5 Bezwaren en 4 Stappen voor Heerlijke Groene Smoothies

Is één groene smoothie per dag is voldoende om veel noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen? Is het ook goed voor je dieet?
Doorgaan naar artikel »