100+ Gezonde Recepten om Af te Vallen (Lekker & Makkelijk!)

Op zoek naar gezonde recepten om af te vallen? Ontdek hier lekkere, makkelijke en snelle recepten met weinig calorieën om snel gewicht te verliezen.

Toast met hüttenkäse, aardbei en peper

Ontbijt met een stukje volkoren toast en maak er een gezonde traktatie van dankzij hüttenkäse en lekkere aardbeitjes. HappyHealthy helpt je graag!
Doorgaan naar artikel »

Chocolade courgettecake met honing

Ontbijten met een gezonde chocoladecake kan vanaf nu echt! Dit gerecht van HappyHealthy gebruikt geen ongezonde ingrediënten en laat je heerlijk genieten.
Doorgaan naar artikel »

Kleurrijke Aziatische quinoa-saladekom

Een salade met quinoa, biefstukreepjes, radijsjes en broccoli is zeker de moeite waard om te maken. Dit gerecht van HappyHealthy is ideaal voor een stevige lunch.
Doorgaan naar artikel »

Havermoutwraps met zalm: een Fris Huwelijk

Zalm en hüttenkäse in een gezonde wrap van havermout. Dit makkelijke en goedkope recept van HappyHealthy is een fijne afwisseling op een boterham.
Doorgaan naar artikel »

Kwark met walnoten, banaan en cacao

Makkelijker dan deze kwark met walnoten, banaan en cacao wordt het niet. Een gezond en verantwoord ontbijt is dankzij HappyHealthy zo gemaakt!
Doorgaan naar artikel »

Vega salade met kikkererwten, komijn, yoghurt en munt

Een originele salade met kikkererwten, komijn, yoghurt en munt. HappyHealthy schotelt je een vegetarisch en supergezond recept voor dat snel klaar is.
Doorgaan naar artikel »

Meesterlijke groene tuinbonensalade

Deze groene tuinbonensalade is gezond én lekker. Binnen een kwartier heb je dit gerecht op tafel. Een aanrader voor wie van peulvruchten houdt!
Doorgaan naar artikel »

Pompoensoep met Aziatisch tintje

Naast de gewone pompoensoep bestaan er varianten die zeker het proberen waard zijn. Deze Aziatische pompoensoep van HappyHealthy is minstens zo lekker!
Doorgaan naar artikel »

Roereiravage met champignons, tomaten en ham

Lekker knoeien met dit ontbijt van HappyHealthy; een ravage van roerei, champignons, tomaten en ham vormt een overheerlijke combinatie vol voedingsstoffen!
Doorgaan naar artikel »

Vietnamese summer rolls: eten op rolletjes

Met deze Vietnamese summer rolls heb je letterlijk in een handomdraai een simpele en gezonde lunch op rolletjes. HappyHealthy is helemaal fan!
Doorgaan naar artikel »