731

100+ Gezonde Recepten om Af te Vallen (Lekker & Makkelijk!)

avatar blog author
Wie wil er nou niet gezond eten? Wij helpen je graag op weg met de meest gezonde recepten die er op het internet te vinden zijn.

Onze gezonde recepten passen in een verantwoorde en koolhydraatarme leefstijl. Waar wij in onze recepten gebruik maken van koolhydraten dan zijn dit gezonde koolhydraten uit voedingsmiddelen zoals havermout, quinoa, zoete aardappel, kikkererwten en banaan.

In onze recepten zijn ook de nodige gezonde vetzuren opgenomen. Zo hebben wij recepten met avocado, walnoten en olijfolie voor je dagelijkse dosis onverzadigde vetzuren. En natuurlijk hebben we ook aan de smaak gedacht. Zo zijn onze recepten ontwikkeld door topchefs die met de lekkerste groenten, fruitsoorten en kruiden aan de slag zijn gegaan.

Loopt het water je al in de mond? Probeer dan, vandaag nog, één van onze beproefde gezonde recepten uit.
49Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Video: 3x Recepten keto diner

In deze video laat ik je drie recepten zien voor het diner die geschikt zijn bij het volgen van een ketogeen dieet. Deze recepten zijn ook goed te gebruiken voor een minder streng koolhydraatarm dieet. Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.

Couscoussalade: Marokko meets Mexico

Couscous is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze keuken. Je kunt het gerust zien als het Marokkaanse alternatief op onze oer-Hollandse aardappel. Couscous bestaat uit kleine korrels van durumtarwe. Gebruik couscous als een losse toevoeging aan je avondeten, als salade en zelfs in soep.

Video: 3x recepten keto ontbijt

In deze video laat ik je drie recepten zien voor keto vriendelijke ontbijten. Al deze recepten bevatten tussen de 5-10g koolhydraten in totaal en passen dus binnen een ketogeen of koolhydraatarm dieet. Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.

Bulgursalade met Kikkererwten en Komkommer

Bulgur is gemaakt van allerlei soorten tarwe. Vaak wordt er durum (harde tarwe) voor gebruikt. Maar wat maakt bulgur zo gezond? Er zitten veel vezels in, namelijk 10 gram per 100 gram bulgur. Daarnaast zit bulgur vol met eiwitten, mineralen en vitaminen. Het heeft minder koolhydraten dan rijst of pasta.