
Een koolhydraatarm brood in de vorm van een breekbrood; ideaal om uit te delen tijdens feestjes of partijen.
Al bestaat de kans dat je dit brood helemaal niet wilt delen, want de smaak van dit gezonde brood liegt er niet om. De Italiaanse kruiden zorgen voor een hartige bite.
In het deeg zijn enkele psylliumvezels toegevoegd, waardoor de opname van koolhydraten en suikers in je lichaam wordt vertraagd. Wie zegt dat er niet op een gezonde manier een feestje gevierd kan worden?
Word een metabolisme machine en reken voorgoed af met buikvet via de nieuwste en verbeterde keto methode
Welke hoeveelheid calorieën, koolhydraten en andere nutriënten zijn perfect voor jouw lichaam om jouw metabolisme maximaal aan te zetten?
Doe onze test en laat het ons exact voor jouw lichaam berekenen. Ieder lichaam is anders en door je te focussen op wat werkt voor jouw lichaam
Een op maat gemaakte dieet voor jou werkt tot driemaal effectiever om je streefgewicht te bereiken dan een regulier dieet.
Klik hier om het dieet te ontdekken dat perfect is geoptimaliseerd voor jouw lichaam.
Snel en makkelijk
Na slechts 10 minuten voorbereidingstijd kun je de oven de rest van het werk laten doen.
Het breekbrood is dus ook prima klaar te maken als je weinig tijd hebt. Je kunt het brood na het bakken nog ongeveer 3 dagen koel bewaren. Wil je het voor langere tijd bewaren?
De broodjes zijn ook zeer geschikt om in te vriezen. Als je ze uit de vriezer haalt kun je ze even opwarmen in de oven, waardoor ze nog lekkerder worden.
Let wel op: bij dit soort vezels geldt een maximum inname van 15 gram per dag. Een overdosis kan soms zorgen voor verstoppingen. Drink dus gerust meerdere glazen water bij een broodje!
Wat heb je nodig:
- 4 eieren
- 130 g Griekse yoghurt
- 40 g amandelmeel
- 30 g psylliumvezels
- 10 g kokosmeel
- 2 tl Italiaanse kruiden
- 2 tl / 6 g bakpoeder (wijnsteen)
Werkwijze:
- Mix de eieren en de Griekse yoghurt helemaal egaal in ongeveer 2 minuten.
- Meng amandelmeel, psylliumvezels, kokosmeel, Italiaanse kruiden en het bakpoeder in een andere kom goed door elkaar.
- Mix de droge delen door het yoghurt-ei mengsel tot je een egaal deeg hebt. Laat het deeg 30 minuten rusten.
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Maak met het deeg 7 bolletjes en leg ze in 2 rijen van 2 en één rij van 3 (deze rij ligt in het midden) naast elkaar. De bolletjes raken hierbij elkaar net niet aan. Bestrooi ze eventueel met pitten of zaden.
- Bak het brood in 30 minuten mooi bruin.
Welk van de 7 buiktype heb jij en wat is jouw ideale dieetschema om jouw doel te bereiken?
Doe de test en ontdek direct hoe specifiek jij een platte buik krijgt
Wil je weten welke buiktype je hebt? Hoeveel calorieën jij per dag moet eten om je doel te bereiken? En hoe je met jouw type een platte en strakke buik krijgt en effectief buikvet weet te verbranden?
Doe dan mijn test en ontdek het in slechts 2 minuten.
Je zal het volgende ontdekken:
- Welk type buik jij hebt en potentiële fouten die je maakt die jouw buikvet veroorzaken
- Hoeveel calorieën en koolhydraten we aanraden voor jouw gewichtsdoel
- Wat jij kan veranderen om een mooie platte of strakke buik te krijgen
- Een op maat gemaakt voedingsschema en recepten op basis van jouw lichaam en voorkeuren waardoor jij in korte tijd voorgoed afrekent met overbodig vet en de buik van je dromen krijgt
Ik zou het wel handig vinden als de voedingswaarden ook vermeld zouden worden. Zeker als je koolhydraat arm/gereduceerd wilt eten, of op je inname van koolhydraten en suikers moet letten vanwege diabetes type 2, dan is dat best belangrijk om inzichtelijk te hebben.