614

Succesverhaal: een Ritme en Balans Waar Ik Mij Goed bij Voel

Regelmatig ontvang ik positieve reviews van HappyHealthy fans én dat doet mij goed. Dit is er één die ik graag met jullie wil delen. Lees mee en laat je inspireren.


Dag Oscar,

Ik ben tevreden over je boek. Ik vind de recepten erg lekker en makkelijk te bereiden. In het begin was het wel even wennen aan deze manier van koken, vooral als je van nature niet zo’n ontbijter bent en onregelmatig werkt, maar dat is een kwestie van plannen. Ik heb ook een aantal van je video’s bekeken waar ik wijzer van geworden ben. Hierdoor heb ik een ritme en balans gevonden waar ik mij goed bij voel. Ik sla het ontbijt over, start met een lunch en eindig met het avondeten. Tussendoor of ‘s avonds eventueel een smoothie en na 20:00 uur alleen nog water of thee. Ik voel me er prima bij en het werkt! Toen ik begon woog ik 112 kilo en nu zit ik op 107 kilo.

Ik ben alleenstaand, maar kook wel voor 2 personen volgens de recepten. Ik vries één portie in zodat ik tijdens drukke dagen altijd een maaltijd achter de hand heb. Dit is praktisch en goed voor mijn huishoudbudget.

Ik beweeg nu gemakkelijker en vooral mijn buik is behoorlijk geslonken (broeken zitten veel wijder). Sporten gaat daardoor beter met als gevolg dat ik in een positieve flow terechtgekomen ben. Mijn volgende stap is om onder de 100 kilo te komen in de komende weken.

Groet, Ellie


Plaats een reactie

Doe de GRATIS afslank quiz en meet je ‘Afslank IQ’

Doe binnen 5 minuten mijn quiz en zie direct jouw afslank IQ score inclusief goede antwoorden.

Doe de quiz

Over HappyHealthy

Drs. Oscar Helm Afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut

Hoi, ik ben drs. Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

Top artikelen

Keto Dieet: Uitleg, Voedingsschema, 9 Recepten en 4 Gevaren

Wat is het ketogeen dieet en waarom val je er zoveel van af? Is het keto dieet gevaarlijk? Lees hier...

Koolhydraatarm Dieet: Uitleg, Gratis Schema + Voedingstabel

Wat is het koolhydraatarm dieet precies en wat kan je wel en niet eten. Ontdek hier een voedingstabe...

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fatale Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 FATALE ...

25 Gouden Tips voor Snel Afvallen (zonder onzin hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 25 gouden tips om snel gewicht te verliezen zonder een waardeloos d...

HappyHealthy op Facebook!