shopify site analytics

Succesverhaal: een Ritme en Balans Waar Ik Mij Goed bij Voel

Regelmatig ontvang ik positieve reviews van HappyHealthy fans én dat doet mij goed. Dit is er één die ik graag met jullie wil delen. Lees mee en laat je inspireren.


Dag Oscar,

Ik ben tevreden over je boek. Ik vind de recepten erg lekker en makkelijk te bereiden. In het begin was het wel even wennen aan deze manier van koken, vooral als je van nature niet zo’n ontbijter bent en onregelmatig werkt, maar dat is een kwestie van plannen. Ik heb ook een aantal van je video’s bekeken waar ik wijzer van geworden ben. Hierdoor heb ik een ritme en balans gevonden waar ik mij goed bij voel. Ik sla het ontbijt over, start met een lunch en eindig met het avondeten. Tussendoor of ‘s avonds eventueel een smoothie en na 20:00 uur alleen nog water of thee. Ik voel me er prima bij en het werkt! Toen ik begon woog ik 112 kilo en nu zit ik op 107 kilo.

Ik ben alleenstaand, maar kook wel voor 2 personen volgens de recepten. Ik vries één portie in zodat ik tijdens drukke dagen altijd een maaltijd achter de hand heb. Dit is praktisch en goed voor mijn huishoudbudget.

Ik beweeg nu gemakkelijker en vooral mijn buik is behoorlijk geslonken (broeken zitten veel wijder). Sporten gaat daardoor beter met als gevolg dat ik in een positieve flow terechtgekomen ben. Mijn volgende stap is om onder de 100 kilo te komen in de komende weken.

Groet, Ellie


Droom jij ook van een slanker lichaam en wil je op een gezonde manier van die overtollige kilo’s af?

Klik hier direct voor de Afslank Receptenbijbel

Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met simpel te maken afslank recepten

Wist je dat uit onderzoek blijkt dat 1 op de 3 juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt? (bron)

Om die reden heb ik een effectieve en moderne afslankmethode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in mijn populaire afslank receptenboek:

  • Meer dan 100 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
  • Hoe je met mijn lekkere recepten, zoals vlees-, vis-, kip- of vegetarische gerechten, meerdere kilo’s per week verliest
  • 6 verschillende categorieën van recepten, met onder meer kipgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten, salades, sauzen, dressings, desserts en meer
  • Tijdbesparende kant-en-klare dag- en weekmenu’s + boodschappenlijstjes

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Oscar Helm

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *