397

Succesverhaal: een Ritme en Balans Waar Ik Mij Goed bij Voel

Inhoud van dit artikel

Regelmatig ontvang ik positieve reviews van HappyHealthy fans én dat doet mij goed. Dit is er één die ik graag met jullie wil delen. Lees mee en laat je inspireren.


Dag Oscar,

Ik ben tevreden over je boek. Ik vind de recepten erg lekker en makkelijk te bereiden. In het begin was het wel even wennen aan deze manier van koken, vooral als je van nature niet zo’n ontbijter bent en onregelmatig werkt, maar dat is een kwestie van plannen. Ik heb ook een aantal van je video’s bekeken waar ik wijzer van geworden ben. Hierdoor heb ik een ritme en balans gevonden waar ik mij goed bij voel. Ik sla het ontbijt over, start met een lunch en eindig met het avondeten. Tussendoor of ‘s avonds eventueel een smoothie en na 20:00 uur alleen nog water of thee. Ik voel me er prima bij en het werkt! Toen ik begon woog ik 112 kilo en nu zit ik op 107 kilo.

Ik ben alleenstaand, maar kook wel voor 2 personen volgens de recepten. Ik vries één portie in zodat ik tijdens drukke dagen altijd een maaltijd achter de hand heb. Dit is praktisch en goed voor mijn huishoudbudget.

Ik beweeg nu gemakkelijker en vooral mijn buik is behoorlijk geslonken (broeken zitten veel wijder). Sporten gaat daardoor beter met als gevolg dat ik in een positieve flow terechtgekomen ben. Mijn volgende stap is om onder de 100 kilo te komen in de komende weken.

Groet, Ellie


Doe mijn gratis dieet test en ontdek welke dieet voor jou het meeste resultaat oplevert

Wil je succes maar wil je je tijd niet verspillen aan diëten die niet passen bij jouw situatie?

Met al mijn kennis en ervaring heb ik een korte test ontwikkeld. De uitslag geeft je een dieet dat het beste past bij jouw situatie, jouw persoonlijkheid en jouw behoeften.

Hiermee vergroot je je kansen op een succesvol dieetproces, zonder jojo-effect of andere vervelende bijeffecten.

Het duurt slechts enkele minuten.

Ga naar de test en ontdek welke dieet het beste bij jou past  »»

Plaats een reactie

Doe de GRATIS afslank quiz en meet je ‘Afslank IQ’

Doe binnen 5 minuten mijn quiz en zie direct jouw afslank IQ score inclusief goede antwoorden.

Doe de quiz

Over HappyHealthy

Oscar Helm

Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut.

In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

HappyHealthy op Facebook!