424

SmoothieSmullers Verfrissende Groene Smoothie met Komkommer en Venkel

Gezondheid is een belangrijk onderwerp geworden in de Westerse wereld. Waar voorheen de meeste mensen niet goed wisten wat gezonde of ongezonde voeding was en alles maar naar binnen propten, is er de laatste jaren een enorme inhaalslag op dit gebied gemaakt. Gelukkig maar.

We zijn dagelijks met onze voeding bezig en veel mensen zijn meer op hun gewicht gaan letten. We hebben tegenwoordig veel kennis van gezond eten en dit uit zich in allerlei gezonde, nieuwe, maar niet te vergeten, ook lekkere recepten. Zo is de smoothie de laatste jaren erg populair geworden.

Het is erg belangrijk om voldoende groente en fruit binnen te krijgen maar het lukt niet iedereen om aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid te komen. Daarom zijn de smoothies steeds populairder aan het worden, wat zorgt dat we dagelijks genoeg vitamines binnen krijgen.

Inhoud van dit artikel

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Voordelen van de smoothie

Het voordeel van de smoothie is dat het lekker is, makkelijk te maken is en bovendien op ieder moment van de dag te drinken is. Je kan opstaan met een smoothie, de smoothie als tussendoortje drinken en s ’avonds na het eten nog even lekker wat drinken van je smoothie. Hierdoor kun je de hele dag door werken aan je vitamines en is het gemakkelijker om de aanbevolen hoeveelheid vitamines binnen te krijgen. Je kan de smoothie gewoon in een flesje meenemen naar je werk en er de hele dag van drinken. Ideaal zo’n smoothie!

De smoothie met komkommer en venkel is een echte ‘groene smoothie’ en is erg goed voor ons lichaam. Venkel en komkommer gaan vochtophopingen tegen en peterselie reinigt en ontgift het lichaam. Ook verwijdert peterselie cellulitis en vermindert het daarnaast het hongergevoel. Het is daarom erg gezond en goed voor je om een heerlijke smoothie met komkommer en venkel te maken. En bovendien erg lekker! Hieronder lees je hoe je zeer gemakkelijk je eigen groene smoothie maakt.

De volgende ingrediënten zijn nodig om een groene smoothie met komkommer en venkel te maken:

 • 1 venkel
 • 1 komkommer
 • 4 takjes peterselie
 • water of ijs

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze gratis test en ontdek je “Afslank IQ”.

Bereidingswijze:

Stop de venkel en komkommer bij elkaar in de blender en voeg een aantal blokjes ijs of 100 ml water toe. Je kan zelf de dikte van je smoothie bepalen, dus laat het blenden stoppen wanneer jij de smoothie dun genoeg vindt. Voeg als laatste 4 takjes peterselie toe en laat het nog even mixen. Een heerlijk gezonde, groene smoothie is geboren. Dat wordt smullen!

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke smoothie afslank recepten

Ik heb een effectieve methode ontwikkeld om snel overtollig buikvet te verliezen en meer energie te krijgen.

Je krijgt daarbij overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je vindt onder andere het volgende in mijn populaire smoothie afslank receptenboek:

 • 100 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
 • Hoe je meer energie krijgt met deze heerlijke smoothie recepten
 • Een handig smoothie dieet schema zodat je lekker kunt afwisselen

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie afslank recepten:

Smoothie Afslankbijbel Risicovrij Uitproberen

2 reacties op dit artikel

 • 19 februari 2019

  Ik zag de lekkere smoothies waar kan ik dat boek met de recepten kopen .
  Vriendelijke groeten
  Mary esseboom

  Mary

Plaats een reactie

Doe de GRATIS afslank quiz en meet je ‘Afslank IQ’

Doe binnen 5 minuten mijn quiz en zie direct jouw afslank IQ score inclusief goede antwoorden.

Doe de quiz

Over HappyHealthy

Drs. Oscar Helm Afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut

Hoi, ik ben drs. Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

Top artikelen

Ketogeen Dieet: Uitleg, Voedingsschema, 9 Recepten en 4 Gevaren

Wat is het ketogeen dieet en waarom val je er zoveel van af? Is het keto dieet gevaarlijk? Lees hier hoe je in ketose raakt + gratis voedingsschema. Wat het keto dieet zo bijzonder maakt, de beste keto dieet recepten (inclusief keto ontbijt!) en wat je wel en niet kunt eten tijdens het ketogeen dieet.

Koolhydraatarm Dieet: Uitleg, Weekmenu, 9 Recepten en 7 Gevaren

Er gaat onvolledige en onduidelijk informatie de ronde als het gaat om het koolhydraatarm dieet. Daarom zal ik je in dit uitgebreide artikel alle wetenschappelijk onderbouwde feiten onthullen over dit populaire dieet. Na het lezen van dit artikel weet je ALLES wat je moet weten over het koolhydraatarme dieet.

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fatale Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 FATALE fouten voor een platte en strakke buik! Je ontdekt hier: waarom ontbijten je vetverbranding blokkeert, een manier van sporten die 7x meer vet verbrandt dan cardio en waarom gezonde vetten nodig zijn.

25 Gouden Tips voor Simpel en Snel Afvallen (zonder Onzin hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 25 gouden tips om snel gewicht te verliezen zonder een waardeloos dieet, pillen of andere onzin die niet werkt. Ook zal je ontdekken of je snel 5 of 10 kilo kunt afvallen in 1 week tijd. Dit alles met wetenschappelijke onderbouwing.

HappyHealthy op Facebook!