Sport? Lees Gratis Artikelen Over Sport

Core Stability: Uitleg, 7 Beste Oefeningen en Workout Schema

Core stability is belangrijk om je lichaam gezond te houden en op lage rugklachten te voorkomen en genezen. Maar wat is core stability eigenlijk en wat je kunt je het beste doen om deze te treinen. In dit artikel krijg je antwoord op deze vragen en ook een makkelijk schema met oefeningen om het te trainen.
Doorgaan naar artikel »

Whey Proteine: 8 Voordelen, 4 Nadelen + Wat Is de Beste Vorm?

Whey proteïne is een populair supplement dat gebruikt wordt door zowel sporters als niet-sporters. Het is nuttig voor o.a. spiergroei, vetverlies en verzadiging. Hoe dat precies werkt leer je hier. Ik leg je uit wat de voor- en nadelen zijn van whey proteïne en welke vorm je het beste kunt nemen.
Doorgaan naar artikel »

Top 5 Beste Fietstrainers om te Kopen + Trainingstips en Schema

Veel mensen denken dat het kopen van een fietstrainer hetzelfde is als een hometrainer. Maar toch is dit iets compleet anders. Wat het verschil tussen deze twee is, leer je in dit artikel. Daarnaast leer je wel voordelen het hebben van een fietstrainer heeft en wat de top 5 beste fietstrainers zijn.
Doorgaan naar artikel »

Top 6 Beste Crosstrainers / Hometrainers om te Kopen + Tips

Het gebruik van een crosstrainer en een hometrainer is een goede manier om je conditie op te bouwen. Je hebt geen sportschool abonnement nodig en je kunt het zelfs voor de televisie doen. Maar waar moet je op letten bij het kopen van deze apparaten en welke is de beste koop? Dat leer je in dit artikel.
Doorgaan naar artikel »

10 Dingen die Je Moet Weten Vóór Je een Activity Tracker (Mis)Koopt

Activity trackers worden steeds populairder en iedereen lijkt er met eentje rond te lopen. De vraag is echter of het kopen van een tracker zin heeft als sporter. Het is leuk en hip om dingen te meten maar heb je hier ook iets aan? In dit artikel leer je 10 dingen die je over een activity tracker moet weten.
Doorgaan naar artikel »

7 Tips voor de Beste Hardloopmuziek om Op te Joggen

Het is geen geheim dat luisteren naar goede muziek je leven een stuk leuker maakt. Het maakt je blij en zorgt voor een beetje beweging in je leven. Dat muziek een bepaalde invloed kan hebben op je sportprestatie is dan niet ver gezocht. Lees hier alles over de voordelen van muziek tijdens het hardlopen.
Doorgaan naar artikel »
sporthorloge

7 Tips voor het Gebruiken van een Sporthorloge om te Trainen

Rages en hypes komen en gaan. Maar dit lijkt anders met sporthorloges. In dit artikel leer ik je de voordelen van het gebruiken van een sporthorloge en zet ik de 9 beste sporthorloges voor jou op een rijtje. Hierin zal ik behandelen welke horloges je kunt gebruiken voor het hardlopen die een GPS hebben.
Doorgaan naar artikel »

Hardlopen met Evy App: Echt Waardevol of Teleurstellend?

De hardloop App "Hardlopen met Evy" is bedoeld voor mensen die eigenlijk nog nooit eerder hebben hardgelopen of dit al een hele lange tijd niet hebben gedaan en niet weten waar ze moeten beginnen. Je zou zeggen dat dit ideaal is. Maar is dat wel zo? In dit artikel weeg ik de voordelen tegen de nadelen af.
Doorgaan naar artikel »

15 Beste Cooling Down Oefeningen om Af te Koelen na een Training

Is het doen van een cooling down na het hardlopen en fitnessen belangrijk? Veel mensen doen het maar de vraag is of dit natuurlijk baat heeft. In dit artikel leer je waarom het doen van een cooling down goed is als je een sporter bent en krijg je de 15 beste cooling down oefeningen voor na een training.
Doorgaan naar artikel »

Wat Is Beter? Sporten Op Nuchtere Maag of Toch Ontbijten?

In de ochtend trainen op een lege maag, brengt dat meer voor- of nadelen met zich mee? Veel mensen zullen snel zeggen dat het slecht is om niet te eten voor het sporten. Net als dat je ontbijt overslaan ongezond is. Maar inmiddels is het tegendeel wel bewezen. Hier zul je ontdekken wat de voordelen zijn
Doorgaan naar artikel »