846

Werkt Afvallen met Slimming Gummies? Review + Ervaringen

Ben je benieuwd naar Slimming Gummies en vraag je je af of ze echt helpen bij het afvallen? Je bent zeker niet de enige in deze zoektocht.

Met een overvloed aan afslankproducten vol beloftes en sensationele claims, is het een uitdaging om te bepalen wat daadwerkelijk effectief is.

In deze review gaan we Slimming Gummies grondig onderzoeken. We delen ervaringen van gebruikers en bekijken of je deze gummies zelfs bij de Kruidvat kunt vinden.

Ontdek in dit artikel of Slimming Gummies echt de beloofde afslankresultaten leveren of dat ze gewoon een deel zijn van de hype.

Inhoud van dit artikel

Wat zijn Slimming Gummies?

Slimming Gummies, ook wel bekend als afslankgummies, zijn snoepachtige supplementen die zijn gemaakt om gewichtsverlies te bevorderen en te ondersteunen.

Op het eerste gezicht lijken ze op de gummibeertjes die velen van ons kennen uit onze kindertijd, maar deze moderne variant belooft iets extra’sals het gaat om afvallen.

Volgens de fabrikant bevatten de slimming gummies een combinatie van ingrediënten die positieve effecten zouden hebben op de stofwisseling, het onderdrukken van de eetlust en het behouden van een gezond gewicht.

Deze gummies zijn echt een hit geworden, en geef toe, wie wil er nu geen snoepje eten dat helpt met afvallen? Het lijkt erop dat veel mensen dit idee wel zien zitten.

En dus zijn er nu allerlei lekkere smaakjes op de markt, van fruitig tot wat meer avontuurlijke mixen. Maar de grote vraag blijft: helpen ze ook echt bij vetverlies? Blijf lezen en ontdek hoe het precies zit.

Doe deze test en krijg jouw unieke op maat gemaakte keto schema, recepten en menu

Ontdek hoe je met jouw lichaam en behoeften je streefgewicht bereikt.

Vul een aantal simpele vragen in en laat ons voor jou een uniek plan maken waardoor jij in korte tijd voorgoed afrekent met overbodig vet.

Dit is geen jojo dieet, maar een manier waarop jij vol plezier resultaten behaalt en tegelijkertijd lekker eet.

Start keto test

 

Wie zit er achter Slimming Gummies?

Het exacte bedrijf achter Slimming Gummies is enigszins onduidelijk, met tal van vage websites die het product promoten.

Wat wel kunnen achterhalen is dat de producenten in het verleden ook andere afslankproducten op de markt hebben gebracht. Deze producten hebben in het verleden niet bepaald een goede naam opgebouwd.

Ze stonden bekend om hun dure prijs, gebrek aan effectiviteit en het ontbreken van aantoonbare gewichtsverliesresultaten bij gebruikers. Bovendien heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd voor het gebruik van misleidende marketingtechnieken om hun producten aan de man te brengen.

Er zijn ook meldingen geweest van beroemdheden, zoals presentatrice Janny van de Heijden, die ongewild en onrechtmatig geassocieerd worden met dergelijke producten. Janny heeft zelf publiekelijk verklaard dat ze dergelijke producten niet gebruikt, noch promoot.

Ze uitte haar frustratie over de misleidende advertenties die op sociale media worden gedeeld en het feit dat haar afbeeldingen zonder toestemming worden gebruikt. Ze benadrukte de moeilijkheid om zich te weren tegen dergelijke valse advertenties en het misbruik van haar afbeeldingen.

Ingrediëntenlijst van Slimming Gummies

We kennen nu de achtergrond van Slimming Gummies. Laten we hun ingrediënten onderzoeken en zien of ze echt helpen bij afvallen:

 • Vitamine A: Beschermt cellen en ondersteunt het immuunsysteem. Directe link met gewichtsverlies? Onbewezen.
 • Vitamine D3: Beïnvloedt het hormoon leptine dat de eetlust reguleert. Direct effect op gewichtsverlies? Niet overtuigend aangetoond. Alleen bij postmenopauzale vrouwen (bron).
 • Vitamine E: Antioxidant die de stofwisseling kan verbeteren. Directe bijdrage aan vetverbranding? Onzeker.
 • Vitamine K1: Reguleert calciummetabolisme en zou vetcelvorming kunnen verminderen. Concreet effect op afvallen? Niet duidelijk.
 • Vitamine C: Beschermt tegen vrije radicalen en bevordert collageenproductie. Directe invloed op vetverbranding? Niet aangetoond (bron).
 • Vitamine B6: Beïnvloedt de hormoonbalans en kan stofwisseling verbeteren. Invloed op gewichtsverlies? Niet overtuigend bewezen.
 • Vitamine B12: Ondersteunt energieproductie en stofwisseling. Direct effect op vetverbranding? Niet concreet bewezen.
 • Biotine: Bevordert de stofwisseling van macronutriënten. Direct verband met vetverbranding? Onzeker (bron).
 • Zink: Reguleert hormonen en ondersteunt insulinemetabolisme. Effect op vetopslag? Niet overtuigend aangetoond (bron).
 • Jodium: Cruciaal voor schildklierfunctie en gewichtsbeheersing. Een tekort aan jodium kan leiden tot een tragere stofwisseling en minder efficiënte verbranding van calorieën. Maar een direct verband met gewichtsverlies is (nog) niet aangetoond.

Al met al suggereren de functies van deze stoffen weliswaar bepaalde gezondheidsvoordelen, maar de directe correlatie tussen deze ingrediënten en daadwerkelijk gewichtsverlies is vaak onduidelijk of niet overtuigend aangetoond.

Vitamines en mineralen kunnen je net dat beetje extra energie geven dat je nodig hebt om stress de baas te blijven, je humeur op peil te houden, en je minder moe te voelen. Dit alles kan helpen om je dieet beter vol te houden.

Maar vergeet niet dat als je écht gewicht wilt verliezen, is het cruciaal om ook te kijken naar hoeveel je beweegt en wat je eet. Zonder die aanpassingen zul je waarschijnlijk niet het resultaat zien dat je voor ogen hebt.

Kun je afvallen met Slimming Gummies?

Illustratie van een vrouw met overgewicht die steeds slanker wordt

De hamvraag is: kun je daadwerkelijk afvallen met Slimming Gummies?

Slimming gummie bevat een combinatie van vitaminen en mineralen zoals vitamine A, D3, E, K1, C, niacine, vitamine B6, B12, biotine, zink en jodium. Op het eerste gezicht lijkt dit een gezonde mix.

Veel van de ingrediënten in Slimming Gummies spelen inderdaad een rol in metabole processen. Maar het is een misvatting om te denken dat een vitamine, alleen omdat het een rol speelt in de stofwisseling, bij extra inname ook daadwerkelijk bijdraagt aan gewichtsverlies.

Het lijkt er sterk op dat deze ingrediënten strategisch zijn gekozen door de fabrikant, om zo de illusie te wekken dat ze direct helpen met afvallen, terwijl dit in werkelijkheid niet het geval is.

Daarnaast is het zo dat werkzame ingrediënten die daadwerkelijk een significante bijdrage leveren aan gewichtsverlies vaak gepaard gaan met ongewenste bijwerkingen, zoals een verhoogde hartslag of misselijkheid.

Ingrediënten zonder deze bijwerkingen zijn vaak niet krachtig genoeg om daadwerkelijk gewichtsverlies te bevorderen.

Samenvattend: Hoewel de Slimming Gummies diverse vitaminen en mineralen bevatten, is de bewering dat je puur door dit product te gebruiken ’20 kilo zou kunnen verliezen binnen drie maanden’ volstrekt onrealistisch. Het is daarom goed om kritisch te zijn en je goed in te lezen voordat je besluit om zulke supplementen te gebruiken.

Word een metabolisme machine en reken voorgoed af met buikvet via de nieuwste en verbeterde keto methode

Welke hoeveelheid calorieën, koolhydraten en andere nutriënten zijn perfect voor jouw lichaam om jouw metabolisme maximaal aan te zetten?

Doe onze test en laat het ons exact voor jouw lichaam berekenen. Ieder lichaam is anders en door je te focussen op wat werkt voor jouw lichaam

Een op maat gemaakte dieet voor jou werkt tot driemaal effectiever om je streefgewicht te bereiken dan een regulier dieet.

Klik hier om het dieet te ontdekken dat perfect is geoptimaliseerd voor jouw lichaam.

Wil je toch gewicht verliezen met behulp van een pil?

Zoek je toch een betrouwbare pil om af te vallen zonder te sporten? Overweeg dan Glucomannan. Het enige supplement dat ik met vertrouwen kan aanbevelen als het gaat om afvallen.

Waarom? Omdat glucomannan de enige dieetpil is die door de EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid) is goedgekeurd voor gewichtsverlies claims.

Het helpt daadwerkelijk om de eetlust te verminderen en zorgt voor een verzadigd gevoel, wat je kan helpen bij het beheersen van je voedselinname en afvallen.

Ontdek hier hoe Christien een strakkere buik kreeg en wat glucomannan voor jou kan betekenen >>

Wat zijn de kosten en prijs van Slimming Gummies?

Met de opkomst van Slimming Gummies zien we een wildgroei aan prijzen op het internet. Afhankelijk van de fabrikant en de website waar je het koopt, liggen de prijzen tussen de 60 en 110 euro.

Ter vergelijking: voor datzelfde bedrag kun je ook een flinke tas met gezonde boodschappen halen, waarmee je een basis legt voor een gezondere levensstijl.

Bij aanschaf van meerdere flessen kun je soms rekenen op een korting, maar zelfs dan zijn de kosten relatief hoog voor wat in de kern een multivitamine supplement lijkt te zijn.

Het prijskaartje suggereert dat er fors wordt geïnvesteerd in marketing, wat je aan het denken zet over de echte waarde en werkzaamheid van het product.

Gezien de kosten is het verstandig om goed na te denken of dit het juiste product voor jou is, zeker in vergelijking met andere, duurzame manieren om aan je gezondheid te werken.

Dosering en veiligheid met Slimming Gummies

De fabrikant adviseert volwassenen om dagelijks twee gummies in één keer te nemen, ongeacht of dit tijdens een maaltijd is. Dit betekent dat je omgerekend 2 weken met één potje doet.

Houd deze gummies buiten het bereik van kinderen. Het is ook sterk af te raden om deze slimming gummies te gebruiken als je zwanger bent of medicijnen slikt.

Het klinkt misschien als gezond verstand, maar met zoveel marketingbeloften is het gemakkelijk te vergeten dat deze gummies niet voor iedereen geschikt zijn. Wees kritisch en zet je eigen gezondheid altijd op de eerste plaats.

Slimming Gummies Review en Ervaringen

Wil je weten wat anderen vinden van Slimming Gummies? Wij hebben diverse reviews en ervaringen verzameld om te achterhalen of deze gummies in de praktijk echt zo effectief zijn als geclaimd wordt.

Samen met mijn man gaf ik deze gummies een kans. We hoopten beiden nog wat af te vallen voor onze komende bruiloft. Maar na een maand van dagelijks trouw gebruik, zagen we helaas geen enkel verschil. Zelfs niet het kleinste beetje gewichtsverlies! Voor die prijs hadden we toch echt betere resultaten verwacht. Het voelt alsof we ons geld in de prullenbak hebben gegooid… Wij raden het iedereen af!! – Anoniem

Dit moet wel een van de grootste miskopen van het jaar zijn. Geen gram ben ik ervan afgevallen. En de prijs die ze vragen voor deze gummies? Absurd! Als ik de verpakking en de beloften zie, zou je denken dat het goud is. Maar het zijn gewoon oplichters met een zoveelste “wonderproduct”. Zeer teleurstellend en ik voel me flink beetgenomen. Waar kan ik klagen? – Esmee

Nadat het pakketje was gearriveerd, las ik enkele reviews over de gummies. Tot mijn schrik ontdekte ik dat ik allergisch ben voor het bindmiddel dat in deze gummies wordt gebruikt. Niet veel later kreeg ik jeuk en huidirritatie. En alsof dat nog niet frustrerend genoeg was, bleek dat ze geen ongeopende flessen terugnemen. Ze hadden hun retourbeleid en de ingrediënten wel wat duidelijker mogen communiceren voordat ik besloot te kopen. Nu zit ik opgescheept met een product dat ik niet kan gebruiken én niet kan retourneren. Echt zonde van mijn geld. – Lisa

Ik heb de slimming gummies nu 2 weken gebruikt, in de hoop dat ze me zouden helpen af te slanken naast mijn sportroutine en gezond eetpatroon. Maar mijn weegschaal vertelt me elke keer hetzelfde verhaal: geen verandering. Het maakt niet uit hoe trouw ik ze nam of hoe hard ik ook sportte. Erg teleurstellend. – Anoniem

Samenvattend: De fabrikant van de Slimming Gummies lijkt hoog van de toren te blazen met hun beloftes. Gezien de prijs die je voor deze gummies betaalt, zou je toch minstens enkele positieve resultaten op het gebied van afvallen verwachten.

De stroom aan negatieve reviews en ervaringen die we zowel in onze inbox als op verschillende online platformen tegenkomen, schetsen een ander beeld. Het lijkt er sterk op dat de Slimming Gummies niet de gewenste effecten voor gewichtsverlies bieden.

Zijn Slimming Gummies gevaarlijk?

De vraag of slimming gummies gevaarlijk zijn, is een belangrijke overweging voor iedereen die overweegt ze te gebruiken.

Hoewel deze supplementen vaak vitamines en mineralen bevatten die een rol spelen in de stofwisseling, is het belangrijk om te begrijpen dat het consumeren van vitamines in supplementvorm niet noodzakelijkerwijs leidt tot een snellere stofwisseling of aanzienlijk gewichtsverlies.

Deze supplementen zijn over het algemeen niet schadelijk of gevaarlijk wanneer ze worden ingenomen volgens de aanbevolen dosering.

Maar het is belangrijk om op te merken dat de effectiviteit van deze gummies voor gewichtsverlies niet overtuigend is aangetoond. Houd er rekening mee dat overmatige inname van bepaalde vitamines en mineralen wel nadelige gezondheidseffecten kan hebben.

De realiteit is dat niet alle producenten van deze gummies volledig transparant zijn over wat er precies in hun producten zit. Soms is het zelfs moeilijk om de maker of het bedrijf achter het product te achterhalen.

Zonder een duidelijk inzicht in wat je precies inneemt, loop je het risico iets te consumeren dat mogelijk niet veilig is, of in het beste geval, simpelweg niet effectief. En laten we eerlijk zijn: als het gaat om onze gezondheid, willen we geen gokje wagen.

Zijn Slimming Gummies te koop bij de Kruidvat of Etos?

Veel mensen vragen zich af of Slimming Gummies verkrijgbaar zijn bij Kruidvat. Het antwoord is nee. Slimming Gummies zijn niet te koop bij Kruidvat, noch bij Etos, Holland and Barrett of andere lokale retailers.

Voor degenen die specifiek zoeken naar ‘Slimming Gummies Kruidvat’, is het belangrijk om te weten dat deze alleen online beschikbaar zijn. Dit betekent dat als je Slimming Gummies wilt kopen of bestellen, je ze direct via de officiële online winkel moet bestellen.

Hoeveel Slimming Gummies per dag?

De aanbevolen dagelijkse dosering van Slimming Gummies is twee per dag. Dit is een eenvoudige en handige manier om deze supplementen te gebruiken, aangezien ze gemakkelijk op te zuigen, te kauwen of op de tong te smelten zijn.

Bovendien zijn ze klein genoeg om overal mee naartoe te nemen. Met een verpakking van 60 gummies kom je dus een hele maand toe, mits je je aan de aanbevolen dosis van twee gummies per dag houdt.

Tot slot

Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben over afslanksupplementen. Ondanks de populariteit van Slimming Gummies, blijkt uit onderzoek dat ze niet effectief zijn voor gewichtsverlies.

De ingrediënten in deze gummies hebben geen bewezen effect op vetverbranding of het stimuleren van de stofwisseling. Dus, als je overweegt af te vallen met een pil of supplement, is het belangrijk om goed geïnformeerde keuzes te maken.

Een aanbevolen alternatief is Glucomannan, het enige supplement dat ik met vertrouwen kan aanbevelen voor gewichtsverlies, dankzij de wetenschappelijk onderbouwde voordelen.

Klik hier om te ontdekken hoe je kunt beginnen met glucomannan >>

Welk van de 7 buiktype heb jij en wat is jouw ideale dieetschema om jouw doel te bereiken?

Doe de test en ontdek direct hoe specifiek jij een platte buik krijgt

Wil je weten welke buiktype je hebt? Hoeveel calorieën jij per dag moet eten om je doel te bereiken? En hoe je met jouw type een platte en strakke buik krijgt en effectief buikvet weet te verbranden?

Doe dan mijn test en ontdek het in slechts 2 minuten.

Je zal het volgende ontdekken:

 • Welk type buik jij hebt en potentiële fouten die je maakt die jouw buikvet veroorzaken
 • Hoeveel calorieën en koolhydraten we aanraden voor jouw gewichtsdoel
 • Wat jij kan veranderen om een mooie platte of strakke buik te krijgen
 • Een op maat gemaakt voedingsschema en recepten op basis van jouw lichaam en voorkeuren waardoor jij in korte tijd voorgoed afrekent met overbodig vet en de buik van je dromen krijgt

Start buiktype test

Hoe nuttig was dit artikel voor jou?

Klik op een ster voor een beoordeling!

Omdat je dit artikel nuttig vond...

Volg ons op social media!

Jammer dat je dit artikel niet (zo) nuttig vindt.

Graag horen we hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Plaats een reactie

Over HappyHealthy

Oscar Helm, MSc Afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur

Hoi, ik ben Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

Top artikelen

Wat je mag eten bij een koolhydraatarm dieet + De Voordelen & een Schema

Wat is het koolhydraatarm dieet precies en wat kan je wel en niet eten. Ontdek hier een voedingstabe...

Intermittent Fasting: Uitleg, 9 Voordelen en 10 Schema’s

Intermittent Fasting / vasten (onderbroken vasten) schrijft voor wanneer en hoe lang je wel en niet ...

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 ernstig...

23 Bewezen Tips voor Snel Afvallen (zonder ongefundeerde hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 23 bewezen tips om snel gewicht te verliezen zonder ongefundeerde c...

Oscar’s sapjes

Array ( [0] => Male )