shopify site analytics

interview Jesse van der Velde

Wie is Jesse van der Velde? Biografie + Uitgebreid Interview

Jesse van der Velde is misschien wel de meest bekende gezondheidscoach in Nederland. Hij noemt zichzelf Nederlands eerste Verjongingscoach!

In dit artikel vertel ik je meer over wie hij is, zijn biografie en heb ik een uitgebreid en exclusief interview over hem en zijn gezondheidsadviezen.

Uitgebreid interview met Jesse van der Velde

Ik heb Jesse uitgebreid geïnterviewd. Dit is wat je gaat leren in het interview:

 • Wat het verhaal achter Jesse van der Velde is
 • Waarom de fitnesswereld één ding niet blijkt te begrijpen
 • Op wie Jesse het meest boos is geweest in zijn carrière
 • Waarom we liever geen brood, vlees en zuivel kunnen eten
 • Of we ook rekening moeten houden met genetica bij gezonde voeding
 • Wat we moeten veranderen om Nederlanders gezonder te krijgen

Biografie Jesse van der Velde

Jesse vertelt hier meer over zichzelf:

Volgens de site van Jesse van der Velde zijn dit zijn opleidingen:

 • Sport & Bewegen (2006)
 • Certified Master Kettlebell Instructdor (2007)
 • Certified Strength & Conditioning Specialist Level 1 (2008)
 • Biosignature Practicioner (2008)
 • Certified Strength & Conditioning Specialist Level 2 (2009)
 • Trainer Hormoonfactor (2011)

Helemaal in het begin begon Jesse als personal trainer. Daarbij heeft hij samen met Ralph Moorman ook een reeks video’s opgenomen, zoals deze:

De visie van Jesse van der velde

De visie van Jesse is de volgende:

Gezond van binnen, is slank van buiten.

Daarbij zijn er volgens Jesse 5 belangrijke overtuigingen. Volgens hem kun je je na één maaltijd beter voelen omdat voeding een direct invloed heeft op:

 • Hoeveel energie je hebt
 • Welke hormonen je lichaam aanmaakt (vetverbranding óf vetopslag hormonen)
 • Of het cellen verjongt of juist schade aanbrengt aan je cellen (cellen veroudert)
 • Of het je immuunsysteem ondersteunt of dat je immuunsysteem het ziet als een ‘indringer’ en actief moet worden (en daarom je immuunsysteem verzwakt)
 • Hoe je je mentaal voelt (dit kan na voeding beter of slechter zijn, maar beter op korte termijn is meestal slechter op lange termijn)

De successen van Jesse van der Velde

Jesse heeft twee bestsellers geschreven die beiden ook op plek 1 op bol.com hebben gestaan. Dit zijn “Voor Altijd Jong” en “Superfood Recepten”.

Bestsellers Jesse van der Velde

Jesse van der Velde ervaringen

Veel mensen hebben een positief ervaring met Jesse. De reviews op zijn site zijn echt. Er zou ook geen enkele reden zijn om dat te faken want hij heeft zeer veel fans.

Zo heeft hij mer dan 500.000 bezoekers op zijn site en mee dan 150.000 mensen op zijn nieuwsbrief.

Hier wat reviews van rapidfatloss.nl:

40 jaar lang acne gehad en last van een opgezwollen buik. Alles gedaan om van mijn acne af te komen, echt alles. Ik durfde niet meer zonder foundation uit huis te gaan. Nu is mijn huid weer egaal en pas durfde ik de stap te zetten om zonder foundation weg te gaan. Ook geen last van een opgezwollen buik meer, en ik ben eerder verzadigd. Geen vreetbuien meer! Ben ook nog eens 15 kilo afgevallen.

Arlette

Ik voel me fit, fybromyalgie vrij, nooit meer vermoeid, geen schommelende bloedsuikerspiegel meer. Iedereen in mijn familie is op deze wijze gaan leven en we voelens ons allemaal de koning te rijk!

Eva

2.5 maand bezig en over 15 kilo kwijt. Voel me goed. Voel me evenwichtig omdat ik niet meer beinvloed wordt door de bekende schommelende suikerspiegel. Geen dieet meer maar een lifestyle verandering geeft me vertrouwen in de toekomst.

Doreen

Huidige projecten Jesse van der Velde

Jesse houdt zich nu bezig met Superfoodie en Bioprofiel.

Superfoodie is een bedrijf waarbij hij  producten verkoop met hoge met van voedingsstoffen. Hier zijn er een drietal:

Superfoodies Jesse

Dit zijn allemaal gezonde manieren van ontbijten, in tegenstelling tot de reguliere cornflakes of muesli producten. Die zitten namelijk meestal bomvol met suiker of suiker schuilnamen.

Jesse zegt zelf het volgende over Superfoodies:

For over 10 years I’ve helped people achieved extraordinary health. First as a Personal Trainer, later as a (online) Health coach. I wanted healthfood products that not only I would eat myself, but that I would want to give to my son. The goal with Superfoodies was to create some of the most nutrient-rich foods, that also taste good. If we’ve achieved the latter is up to you to decide.

Vind hier meer informatie over Bioprofiel:

1 Reactie op "Wie is Jesse van der Velde? Biografie + Uitgebreid Interview"

 1. Nayat says:

  Hoi ik kreeg dit vandaag doorgestuurd! Wat is hier van waar gr. Nayat
  Drink geen water meer uit de kraan er is nu grote onderzoek gaande in Nederland waar Nederlandse overheid nu over zwijgt.

  Het volk betaalt jaarlijks 800 euro per jaar voor het zuivering van water maar wat volk voor terug krijgt is heel gevaarlijk voor ons gezondheid.

  In het water is het stof genex gevonden wat 100 procent kanker veroorzaakt. Iedereen loopt risico de overheid helpt mee om kanker te veroorzaken onder mensen waar veel geld aan het verdienen valt.

  Stop vanaf vandaag met het drinken van kraan water. Waarschuw je familieleden en je vrienden. De stof zorgt er voor dat het water heel schoon er uit ziet maar in werkelijk het water niet eens is gezuiverd en verder ook nog vies water is.

  De stof, die volgens toxicologen gevaarlijk is voor de volksgezondheid, blijkt al op diverse plaatsen in Zuid-Holland te zijn aangetroffen in het leidingwater. Dat blijkt uit stukken die deze krant in handen heeft. Drinkwaterbedrijf Oasen, dat 750.000 mensen in Zuid-Holland van drinkwater voorziet, spreekt van een ‘wezenlijke dreiging’.

  Ook Rijkswaterstaat maakt zich grote zorgen. ,,De kwaliteit van het drinkwater is in het geding’’, schrijft het in een brief aan de provincie. ,,Het gaat hier om een indirecte lozing van industrieel afvalwater op rijkswater, met grote risico’s voor de openbare drinkwatervoorziening.’’ Het betreft het drinkwater in de regio rondom Dordrecht, maar ook in Ridderkerk en Lekkerkerk.

  Dupont
  Chemours is een afsplitsing van Dupont, het bedrijf dat eerder in opspraak raakte door uitstoot van de gevaarlijke stof C8. Chemours gebruikt de opvolger van die stof, GenX, en mag nu jaarlijks 6400 kilo afvalwater met die stof in de rivier de Merwede lozen. Maar toxicologen hebben grote zorgen over de effecten van die stof op de volksgezondheid. ,,Dit mag absoluut niet in het drinkwater voorkomen’’, stelt hoogleraar Jacob de Boer.

  De overheid wil er dan ook zo snel mogelijk een eind aan maken, blijkt uit vertrouwelijke stukken die deze krant in handen heeft. De provincie Zuid-Holland, Rijkswaterstaat én het drinkwaterbedrijf in de regio willen dat het bedrijf de lozing op korte termijn terugbrengt tot 2000 kilo, en zo snel mogelijk volledig stopt met het lozen van de stof. ,,Het hoort er niet in’’, zegt een woordvoerder van drinkwaterbedrijf Oasen.

  Vervuiler moet betalen
  Het zou tientallen miljoenen euro’s kosten om de stof uit het kraanwater te filteren. ,,Wij vinden dat de vervuiler, in dit geval Chemours, zou moeten betalen. Maar de oplossing kan een stuk simpeler: als Chemours de lozing van GenX afbouwt.’’

  Chemours is echter niet van plan om toe te geven aan de eisen, blijkt uit brieven die het advocatenkantoor van het bedrijf naar de provincie heeft gestuurd. Chemours wil de lozing hooguit halveren, en vindt dat de provincie niet bevoegd is om strengere eisen te stellen. De handelswijze van de provincie staat volgens Chemours ‘op gespannen voet met het fairplay- en zorgvuldigheidsbeginsel

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *