943

Heeft Ozempic/Semaglutide Kopen Zin Als je wilt Afvallen?

Ozempic (semaglutide) wordt verkocht als een geneesmiddel voor de behandeling van diabetes type 2.

Het lijkt ook een beloftevol afslankmedicijn te zijn tegen obesitas.

Hoe effectief werkt Ozempic als het gaat om afvallen/vermageren en wat zijn de bijwerkingen van dit middel? Dit alles en meer leer je in dit artikel.

Inhoud van dit artikel

Wat is Ozempic?

ozempic rybelsus medicijn doosje met capsules

Ozempic (stofnaam semaglutide) is een injecteerbaar geneesmiddel dat in combinatie met lichaamsbeweging en een dieet wordt gebruikt om de bloedsuikerspiegel te verbeteren bij volwassenen met diabetes type 2. Het medicijn is ook onder de merknamen Rybelsus en Wegovy verkrijgbaar.

Wegovy is specifiek goedgekeurd voor gewichtsbeheersing bij volwassenen met obesitas of overgewicht in combinatie met een dieet en lichaamsbeweging.

Ozempic verhoogt de hoeveelheid insuline in het lichaam na het eten van een maaltijd, wat het glucosegehalte verlaagt en dus de bloedsuikerwaarden in het bloed.

Ozempic verlaagt niet alleen de bloedsuikerspiegel, maar kan ook voor gewichtsverlies zorgen. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat Ozempic de eetlust vermindert zowel bij mensen met en zonder diabetes type 2 (bron, bron).

Bovendien werd de drang naar vet- en calorierijk eten een stuk minder. Deze bevindingen waren veelbelovend omdat het voor diabetici van groot belang is om een gezond lichaamsgewicht te bereiken en behouden.

Doe deze test en krijg jouw unieke op maat gemaakte keto schema, recepten en menu

 

Ontdek hoe je met jouw lichaam en behoeften je streefgewicht bereikt.

 

Vul een aantal simpele vragen in en laat ons voor jou een uniek plan maken waardoor jij in korte tijd voorgoed afrekent met overbodig vet.

 

Dit is geen jojo dieet, maar een manier waarop jij vol plezier resultaten behaalt en tegelijkertijd lekker eet.

 

Start keto test

 

Kan je Ozempic online kopen?

Wil je Ozempic kopen of bestellen in Nederland en België? Dan moet je weten dat zowel Ozempic als Wegovy uitsluitend op recept/voorschrift verkrijgbaar zijn. Je kunt deze geneesmiddelen dus niet zonder recept kopen.

Ozempic online kopen om af te vallen kan gevaarlijk zijn. Veel medicijnen die op het internet worden aangeboden zijn nep, verkeerd gedoseerd of bevatten onzuiverheden. De kwaliteit kan daardoor niet worden gegarandeerd.

Je kunt wel onder begeleiding van een arts/internist ‘medisch afvallen’ met behulp van afslankmedicijen zoals Ozempic.

Hoe werkt afvallen met Ozempic?

Ozempic en Wegovy werken door het GLP-1 hormoon na te bootsen, een natuurlijk hormoon dat de afgifte van insuline reguleert en wordt aangemaakt in de darmen, hersenen en alvleesklier zodra je gaat eten.

Aangezien semaglutide voor 95% hetzelfde is als het hormoon GLP-1 voor mensen, werkt het op dezelfde manier als natuurlijk voorkomende GLP-1 in het lichaam en heeft het daarom zeer vergelijkbare effecten.

Als reactie op een maaltijd vertraagt ​​GLP-1 de maaglediging en verhoogt het het maagvolume. GLP-1 verbetert de insulinesecretie en remt de afgifte van glucagon op een glucoseafhankelijke manier, zowel bij normale personen als bij patiënten met diabetes type 2 (bron).

Op die manier verhoogt Ozempic het verzadigingsgevoel en vermindert het de eetlust.

Ozempic vertraagt ​​het spijsverteringsproces, zodat alles wat je consumeert langer in je maag blijft, waardoor je een voldaan gevoel krijgt.

Wat zegt onderzoek over afvallen door Ozempic en Wegovy?

Is Ozempic een paardenmiddel als het gaat om afvallen? Nieuw klinisch onderzoek lijkt veelbelovend te zijn om zwaarlijvige mensen zonder diabetes te helpen af te vallen met semaglutide.

Wegovy is een van de handelsnamen van semaglutide, specifiek gericht op gewichtsverlies. Dat geneesmiddel is vergelijkbaar met Ozempic, maar bevat een hogere dosering semaglutide.

In een onderzoek met bijna 2000 obese deelnemers met een BMI van 30 of hoger, werden de deelnemers 68 weken lang behandeld met 2,4 mg semaglutide per week (bron). Deze deelnemers werden vergeleken met een controlegroep die alleen leefstijlinterventie hadden en een placebo medicament kregen.

De groep die semaglutide gebruikte verloor gemiddeld 14,9% van hun lichaamsgewicht ten opzichte van de placegogroep.

Voor de placebogroep was dit slechts 2,4%. Meer dan 86% van de semaglutide gebruikers waren in staat om ten minste 5% van hun lichaamsgewicht te verminderen tijdens het onderzoek, vergeleken met slechts 31% van degenen die zich alleen aan de leefstijlinterventie hielden.

Bovendien behaalde bijna 70% van de semaglutide gebruikers met leefstijlinterventie een gewichtsverlies van 10% of meer, en daarvan was meer dan de helft in staat om 15% van hun lichaamsgewicht te verliezen.

In totaal verloren de deelnemers die met semaglutide werden behandeld gemiddeld 15,3 kg in dit 68-weken durende onderzoek.

Naast gewichtsverlies verbeterde semaglutide ook cardiovasculaire risicofactoren, waaronder vermindering van de tailleomtrek, BMI, verbeterde bloeddruk en verbeterde kwaliteit van leven.

Word een metabolisme machine en reken voorgoed af met buikvet via de nieuwste en verbeterde keto methode

 

Welke hoeveelheid calorieën, koolhydraten en andere nutriënten zijn perfect voor jouw lichaam om jouw metabolisme maximaal aan te zetten?

 

Doe onze test en laat het ons exact voor jouw lichaam berekenen. Ieder lichaam is anders en door je te focussen op wat werkt voor jouw lichaam

 

Een op maat gemaakte dieet voor jou werkt tot driemaal effectiever om je streefgewicht te bereiken dan een regulier dieet.

 

Klik hier om het dieet te ontdekken dat perfect is geoptimaliseerd voor jouw lichaam.

Ozempic leidt tot extra gewichtsverlies

Samengevat: bijna 2.000 deelnemers, in 129 centra in 16 landen, injecteerden zichzelf 68 weken lang wekelijks met semaglutide of een placebo. Degenen die het medicijn kregen, verloren gemiddeld bijna 15% van hun lichaamsgewicht, vergeleken met 2,5% bij de deelnemers die een placebo kregen.

Hoeveel kun je vermageren met Ozempic?

Het kan tot wel 5 weken duren voordat Ozempic de bloedglucosewaarden begint te verlagen, maar het maximale effect wordt pas na 3 tot 6 maanden waargenomen.

Als het om afvallen gaat kun je met Ozempic verwachten dat je minstens 5% van je oorspronkelijke lichaamsgewicht gaat verliezen.

Sommige gebruikers bouwen na enkele weken een tolerantie op voor Ozempic, waardoor het niet meer medicijn niet meer werkt voor gewichtsverlies. Als dat gebeurt zal de behandelend arts waarschijnlijk je adviseren om te stoppen met Ozempic.

In landen zoals de VS, Groot-Brittannië, Noorwegen, Duitsland en Denemarken zijn Ozempic en Wegovy geïntroduceerd op de markt. (bron).

Ozempic injectie in een voorgevulde pen

Zowel Ozempic als Wegovy worden toegediend als een onderhuidse injectie. Ozempic is enkel verkrijgbaar als pen waarmee je zelf een injectie kunt zetten.

Er zijn twee verschillende Ozempic pennen verkrijgbaar. Beide bevatten 2 mg van het geneesmiddel semaglutide in 1,5 ml oplossing, maar de pennen zijn ontwikkeld om verschillende doses te geven.

Ozempic is momenteel (nog) niet te verkrijgen in de vorm van tabletten. Klinisch onderzoek wijst wel uit dat tabletten van Ozempic effectief kunnen werken voor patiënten met diabetes type 2 (bron).

Ozempic en voeding

Ozempic kan met of zonder voeding worden ingenomen. Eten of drinken heeft geen invloed op de werkzaamheid van ozempic. Je hoeft tijdens de behandeling met Ozempic dus niet bepaalde voedingsmiddelen te vermijden.

Wel zijn er gebruikers die melden dat het eten van koolhydraten een opgeblazen gevoel kan veroorzaken. Mocht je deze bijwerkingen ervaren dan kan het verstandig zijn om meer eiwitten en vezels te eten en minder bewerkte (geraffineerde) koolhydraten.

Ozempic: wat zijn de risico’s en bijwerkingen?

Ozempic kan bij sommige mensen bijwerkingen veroorzaken. De meest voorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid, buikpijn, verstopping en diarree.

Misselijkheid komt het meest voor als de dosering van Ozempic wordt verhoogd. Deze klachten kunnen verminderen of volledig verdwijnen bij voortgezet gebruik van het medicijn.

Ozempic kan ook andere (milde) bijwerkingen veroorzaken, zoals:

 • Hoofdpijn
 • Winderigheid
 • Vermoeidheid
 • Duizeligheid
 • Buikpijn
 • Braken
 • Verhoogde hartslag
 • Refluxklachten
 • Opboeren of oprispingen

In zeldzame gevallen kan Ozempic ernstige bijwerkingen veroorzaken:

 • Diabetische retinopathie (beschadigt de kleine bloedvaatjes in het oog)
 • Nierproblemen
 • Pancreatitis (kortdurende ontsteking van de alvleesklier)
 • Hypoglycemie (te lage bloedsuikerwaarden)
 • Allergische reacties op de injectieplaats
 • Galstenen

Bij verergerde klachten is het altijd verstandig om contact op te nemen met de behandelend arts. De arts kan dan bekijken of er een alternatief middel of lagere dosis voorgeschreven kan worden.

Wat zijn de ervaringen met Ozempic en afvallen?

Een meerderheid (65%) van de semaglutide gebruikers zegt tevreden te zijn over dit middel. Gebruikers zijn ook van mening dat het middel bijwerkingen heeft.

Iets meer dan de helft geeft aan (flinke) bijwerkingen te ervaren tijdens de behandeling met semaglutide (bron).

Zie hieronder een greep uit de vele reviews en ervaringen van Ozempic (semaglutide) gebruikers:

Het is een goed werkend middel, wat wel een vereiste is, nadenken en aanpassen van je eetgewoontes. Kleine beetjes, niet te veel, te vet of te zoet. Wel voel ik mij wat sneller moe, maar goed dat kan ook tijd van het jaar zijn en gesloten sportschool. Maar door eerder op bed te gaan is dit ook weer te tackelen (bron).

Ondanks de goede resultaten op mijn bloedsuikerwaarde ben ik na 4 maanden gestopt. De bijwerkingen waren zeer vervelend waarbij vooral de winderigheid en het boeren voor mijn werksituatie niet meer te doen waren. Helaas…. (bron).

Het is moeilijk “‘ maar wel volhouden je word beloond .ben 12 kilo afgevallen en 3xper dag minder medicijnen en sinds een paar maanden GEEN insulline MEER!!!!!!! (bron).

Ik wilde graag afvallen met injecties en kwam uiteindelijk bij de ozempic injectie uit. Ben dag en nacht misselijk met overgeven, zelfs s’nachts. Ik heb de eerste 4 dosis van 0,25 mg gehad maar ga niet hoger. Kan nergens naar toe vanwege de misselijkheid. Ben ook verschrikkelijk moe. Mijn lichaam doet zeer vanwege het overgeven. Als ik dit van tevoren had geweten had ik denk ik niet begonnen pff wat een drama heb het heel moeilijk.

Sinds maart 2020 gebruik ik ozempic. Ben eerst begonnen met 25mg daarna 0,5 en nu 1 mg. All aangegeven aan deskundige dat ik nog misselijk ben van maar krijg altijd te horen dat hoort er bij., elke dag is anders dan andere. Ik leef per dag eant ik ben continu misselijk de ene dag meer de andere minder. Ben echt uitgeput en heb geen concentratie om dingen te doen.

Paardenmiddel maar werkt als een trein. Al 4 kilo afgevallen in 6 weken en mooie waarden. Insuline al aan het afbouwen (bron)

Het werkt in zover dat buikomvang afneemt maar niet het gewicht , ook het nemen van mijn andere medicatie gaat zeer moeizaam door de misselijkheid . eten gaat wel maar niet te veel kortom het doet van alles maar niet het goede helaas (bron).

Mijn ervaring is goed in het begin vreselijk ziek geweest van alles en nog wat van klachten zit nu op 1 mg al een tijdje maar krijg toch af en toe vreselijk buikpijn met diarree en krampen kan dit hoort dat er nog steeds bij. af en toe duik de misselijkheid ook op niet vaak meer en vreemde hoofdpijn. maar die buikklachten zijn het vervelendst (bron).

Ik gebruik Ozempic nu ongeveer 2 maanden. In het begin begonnen met 0.25 injectie. De enige bijwerking die ik had was de combinatie met Metformine. Dus dit medicijn een paar dagen gehalveerd, daarna terug 3 x 850 mg Metformine. Nu sinds 3 weken injectie met 0.5. Bijwerkingen zijn nihiln combinatie met Metformine werkt perfect. Het enige waar je op moet letten is om op tijd te stoppen met eten. Verder eten omdat het zo lekker is, zal je inderdaad een zware maag en misselijkheid opleveren. Maar als je de signalen van je lichaam goed volgt en zoals ik 2 boterhammen ’s morgens, ’s middags en bijvoorbeeld 300 gram klaargemaakte spaghetti bolognaise, dan voel je niks. Toen ik begon met dit medicijn woog ik 125 kg. Ik had meer dan 8 glucose. Vanaf ik startte met Ozempic ook mijn eet en leefgewoonten veranderd. Weinig vetten, suikers en veel bewegen. Na 2 maand ben ik 11,5 kg kwijt. Ik ben heel tevreden en beschik over veel meer energie. Ik ben zeer blij dat mijn endocrinoloog dit medicijn heeft voorgeschreven. Mijn glucosewaarden zijn gedaald naar minder dan 6. Voor mij is Ozempic het beste medicijn (bron).

Wat is de prijs en kosten van Ozempic?

Ozempic is is een duur geneesmiddel. Zoals bij alle medicijnen, kunnen de kosten van Ozempic variëren. De werkelijke kosten zullen afhangen van de verzekeringsdekking.

De lagere dosis die wordt gebruikt om diabetes type 2 te behandelen, kost ongeveer €1.200 per jaar. De dosis die moet worden gebruikt om gewicht te verliezen, ligt vele malen hoger. Zoals je ziet is de prijs van Ozempic hoger dan metformine of gliclazide.

Voor mensen met diabetes type 2 wordt dit in Nederland volledig vergoed door verzekeraars. Dat betekent waarschijnlijk ook dat de prijs een stuk duurder zal zijn om obesitas te bestrijden. Bovendien wordt dit medicijn door verzekeraars (nog) niet vergoed als afslankmiddel.

Omdat Wegovy in Nederland niet verkrijgbaar is, zijn er mensen die de verleiding niet kunnen weerstaan om het via verschillende online kanalen te bemachtigen. Waarschuwing: ga hier niet in mee. Het is onmogelijk te garanderen wat je daadwerkelijk ontvangt. Deze risicovolle stap kan serieuze gevolgen hebben voor je gezondheid.

Tot slot

Ozempic is geen officieel middel voor gewichtsverlies. Het is een geneesmiddel speciaal ontwikkeld voor volwassenen met diabetes type 2. Een geneesmiddel als Wegovy (dat ook semaglutide bevat) is wel specifiek goedgekeurd voor gewichtsbeheersing bij volwassenen met obesitas of (extreem) overgewicht.

De bijwerkingen die je ervaart door het gebruik van dit middel – zoals misselijkheid, diarree en een verminderde eetlust – zorgen voor gewichtsverlies. Dat is geen gezonde en duurzame manier om je ideale gewicht te bereiken en behouden. Om van je overgewicht af te komen is het belangrijk dat je de oorzaak aanpakt.

Voor gewichtsverlies en gewichtsbeheersing op de lange termijn is van belang dat jij je voedingspatroon aanpast.

Hoe je dit het beste kunt doen leer je in mijn artikel over het koolhydraatarme dieet. Met deze gezonde manier van eten is het mogelijk om tot wel 2 kilo per week gewicht te verliezen zonder honger te lijden.

Het voordeel hiervan is dat je je gezondheid voor de lange termijn verbetert zonder dat je de rest van je leven afhankelijk bent van medicijnen.

Veelgestelde vragen over Ozempic

Wat zijn de nadelen van Ozempic?

De nadelen van Ozempic zijn de hoge kosten en de mogelijke gezondheidsrisico’s voor de lange termijn.

Is Ozempic gevaarlijk?

Ozempic heeft in dierstudies schildklierkanker veroorzaakt. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft om die reden een waarschuwing op het doosje geplakt. Het is onduidelijk of dit medicijn ook het risico op schildklierkanker bij mensen verhoogt.

Wat kost Ozempic per maand?

Ozempic kost ongeveer € 94 per maand (eigen risico) excl. afleverkosten. Afleverkosten zijn de kosten die uw apotheker hanteert voor het leveren van het geneesmiddel.

Wie komt in aanmerking voor Ozempic?

Vooralsnog komen alleen volwassenen met diabetes type 2 in aanmerking voor Ozempic. Neem bij twijfel contact op met de huisarts.

Welk van de 5 buiktype heb jij? Doe de test en ontdek het direct (en hoe jij met jouw type een platte buik krijgt)

Wil je weten welke buiktype je hebt? En hoe je met jouw type een platte en strakke buik krijgt en effectief buikvet weet te verbranden?

Doe dan mijn test en ontdek het in slechts 2 minuten.

Je zal het volgende te weten komen:

 • Welk type buik jij hebt
 • Potentiële fouten die je maakt die jouw buikvet veroorzaken
 • Wat jij kan veranderen om een mooie platte of strakke buik te krijgen

Start buiktype test

Hoe nuttig was dit artikel voor jou?

Klik op een ster voor een beoordeling!

Omdat je dit artikel nuttig vond...

Volg ons op social media!

Jammer dat je dit artikel niet (zo) nuttig vindt.

Graag horen we hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

13 reacties op dit artikel

 • Heb geen echt overgewicht, fitness als jaren. Maar wou dit medicijn toch proberen om mijn laatste 10kg te doen verdwijnen, nou na het lezen van dit artikel never nooit dat ik dit levensgevaarlijke medicijn ga gebruiken. Het wordt de komende 3 maanden gewoon extra hard cardio.

  Anoniem.
 • Meestal wordt er geen verschil gezien tussen overgewicht en obestitas terwijl een obesitaslijf totaal anders werkt. Wie zich hierin verdiept weet dat ‘ga maar gezond eten’ een non-advies is bij obesitas. Zeker als mensen al dik waren voor hun 21ste. Hard maar waar. Of dit medicijn een oplossing is? Misschien. Het is altijd een kwestie van kiezen uit twee kwaden,

  Anoniem
 • Ik heb reeds verscheidene jaren problemen met zwaar overgewicht dus zeg maar obesitas. In al deze jaren heb ik verscheidene vermageringskuren gedaan met succes van -10KG tot – 35KG. Na verloop van tijd kwamen de kilo’s terug door stress en tegenslagen. Ondertussen bleef ik steeds onder controle bij mijn arts.
  Toen ik in november 2020 corona kreeg besefte ik dat er terug echt iets moest gebeuren en in overleg met mijn arts besloot ik OZEMPIC te gebruiken.
  Eind februari voelde ik mij na mijn corona sterk genoeg en begin maart startte ik met de inspuitingen OZEMPIC 0,5mg in combinatie met een gezond voedingsplan en wat beweging. Vanaf juni gebruik ik OZEMPIC 1mg en ben ik reeds 7 KG afgevallen, dit vind ik toch al een goede start. Ik vind dit medicijn zeker een stimulans om gezonde gewoontes vol te houden en zo op termijn zonder deze medicatie verder te gaan.

  ANONIEM
 • heb Ozempic voorgeschreven gekregen voor diabetes2
  12 weken gebruikt 4 x 025 en 8 x 050 werd alleen maar zieker
  na 2 weken 0.50 bijna dagelijks in bed gelegen het ergste is het vreemde gevoel in mijn hoofd ook duizelig en bijna niks kunnen eten.
  In overleg met de arts gestopt 28 juli de laatste dosis genomen maar het vreemde gevoel in mijn hoofd heb ik nog steeds en lig dan weer in bed vreselijk wordt er angstig van.
  Hoop toch echt dat ik me beter ga voelen nooit meer Ozempic.

  Alie
 • Ik neem nu ozempic 4 weken 0,25 ben wat misselijk en droge mond .
  Ben niet deabetish.
  Heb vroeger saxenda gebruik gie resultaat maar heel duur .met ozempic duurd het presies langer.
  Heeft er iemand tips
  Alvast bedankt

  Luypaerts malika
 • ik ben 14 februari 2022 gestart met Ozempic IVM diabetes type 2 de eerste 4 weken 0.25 daarna 3 weken 0.50 en nu 0.1 dus de volledige dosis in het begin niet zo veel bijwerkingen maar nu duizelig erg moe soms benauwd een verhoogde hartslag daar loop ik nu voor bij de cardioloog maar die verhoogde hartslag kan een een bijwerking zijn van de Ozempic binnenkort krijg ik een PET myocard Rb-82 scan om te kijken of er geen afwijkingen van het hart zijn en ook last een raar gevoel in mijn hoofd
  ik ben wel 11 kilo afgevallen in ruim 2 maanden tijd ik let goed op wat ik eet dus geen snoep kleine porties eten en fruit en voldoende groente,s weinig koolhydraten ik probeer het nog even vol te houden in ieder geval tot ik mijn hart scan heb gehad .

  Harm
 • super gevaarlijk dit spul ,begonnen met 0,25 mg voor 4 weken ,honger gevoel ging weg en suiker zakte van 7,6 naar 6,3 dus niet echt laag ,verhogen maar naar 0,5 mg via praktijkondersteuner
  niet meer kunnen inslapen van de pijn in mijn buik, raar gevoel in mijn hoofd en pijn in mijn maag en darmen ,niet meer naar de WC kunnen en heel de dag aandrang ,heel de dag een vol gevoel en geen zin meer in eten en drinken vermoeidheid en nergens geen zin meer in, van 122 kg naar 105 afgevallen maar soms 5 dagen niet naar de wc kunnen ondertussen gestopt maar maagklachten en darmklachten na 4 weken stopen is er nog zo erg dat ik van de week een echo moet laten maken bij de maag darm en lever specialist en daarna een gesprek met uitslag en verder behandelplan, dus ik raad aan om het niet meer te gebruiken voor verdere complicaties te voorkomen.
  serieus Jan Wagenaar

  Jan w
 • Ik regageer niet gauw ergens online maar ik dacht dat dit misschien wel een goed moment was. Ik gebruik nu ongeveer een jaar en 2 maanden ozempic. Dit allemaal vanwege diabetes 2. Ik ben ongeveer 12kg afgevallen (van 125 naar 113), maar ik denk dat het grootste gedeelte daarvan is vanwege mijn iets betere levensstijl. Ozempic heeft mij zeer goed geholpen met mijn suiker. Ik heb nu mooie waarden.
  Ik gebruik de 0,5 na eerst 2 maanden de 0,25. Verder per dag 3x 500gr metformine. Ik had ook nog glicazide 2x per dag maar daar ben ik nu meer dan een half jaar van af door mijn goede suikerwaardes.

  Eigenlijk is de enige reden dat ik reageer vanwege het feit dat ik reacties lees van ziek, zware hoofdpijn, erge misselijkheid etc etc. De ergste dingen. Nou, ik heb er echt nooit ook maar iets van gemerkt dat ik er mee begonnen ben. Qua bijwerkingen dan natuurlijk.. Dat mag ook eens gezegd worden.

  henk
 • Hoi ik ben nu 5 weken bezig met spuiten 1mg van de ozempic ik ben 14 kilo afgevallen ik ben ook
  diabetes voel me prima ..niet ziek geen bijwerkingen gelukkig.ik heb nog een hele lange weg te gaan en moet nog veel afvallen en hoop ook dat het gaat lukken …..veel sterkte allemaal met afvallen 💋💋

  Bea
 • Ik ben 8 weken geleden begonnen met spuiten van Ozempic. Werkte goed. Viel af en de suiker was goed. Alleen nu moet ik stoppen en terug naar de Victoza waar ik in het verleden veel problemen mee had. Echt balen!!

  Aniek
 • Mag je dit ook nemen als je lever cirose hebt . Heb wel geen transplantatie meer nodig vanwege verbetering heb ook bijna geen klachten meer . Hoop dat ik deze vraag hier mag stellen . Mvg

  Heidi
  • Beste Heidi, voor specifieke medische vragen zoals deze, is het altijd belangrijk dat je je huisarts of zorgverlener raadpleegt. Over persoonlijke medische zaken mogen wij geen uitspraken doen.

   Avatar for Oscar Helm, MSc
   Oscar Helm, MSc Auteur
 • Ik heb veel gedaan maar het wil er niet af .

  Nou hoop ik dat dit het wel helpt

  Cil

Plaats een reactie

Over HappyHealthy

Oscar Helm, MSc Afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur

Hoi, ik ben Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

Top artikelen

Wat je mag eten bij een koolhydraatarm dieet + De Voordelen & een Schema

Wat is het koolhydraatarm dieet precies en wat kan je wel en niet eten. Ontdek hier een voedingstabe...

Intermittent Fasting: Uitleg, 9 Voordelen en 10 Schema’s

Intermittent Fasting / vasten (onderbroken vasten) schrijft voor wanneer en hoe lang je wel en niet ...

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 ernstig...

23 Bewezen Tips voor Snel Afvallen (zonder ongefundeerde hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 23 bewezen tips om snel gewicht te verliezen zonder ongefundeerde c...

Oscar’s sapjes

Array ( [0] => Male )