1063

De Beste 7 Dagen Sapkuur om te Kopen + Hoeveel val je af?

Ben je klaar voor de meest intense detox sapkuur die er is? Deze krachtige sapkuur van 7 dagen zal je niet teleurstellen.

Bij deze sappenkuur drink je gedurende 7 dagen alleen gezonde sappen en krachtige shots om je lichaam te ontgiften en snel vet te verliezen.

Ontdek in dit artikel wat de beste detox sapkuur voor 7 dagen is om te kopen en wat het voor jouw gezondheid kan betekenen.

Wil je direct de voordelen van mijn 100% natuurlijke sapkuur zelf ervaren?

Klik hier en ontdek mijn Detox Sapkuur van 7 Dagen en ontvang een kant-en-klaar kuurschema om te volgen.

Inhoud van dit artikel

Wat is het voordeel van een detox sapkuur van 7 dagen?

Een sappenkuur is een populaire manier om te detoxen en de sapkuur van 7 dagen is de meest intensieve kuur die je kunt volgen.

Het grootste voordeel van een detox sapkuur 7 dagen ten opzichte van een sap kuur van 3 of 5 dagen is dat je lichaam langer de kans krijgt om zich te ontdoen van afvalstoffen.

Hierdoor zal je merken dat je op langere termijn gezonder en energieker voelt. Bovendien zal je naar verwachting sneller afvallen met een 7-daagse detox sapkuur, doordat je lichaam langer in een calorietekort zit.

Het drinken van groentesap bevat natuurlijke vitamines en mineralen die direct door het lichaam opgenomen kunnen worden. Tijdens een sapkuur ondersteun je het lichaam met gezonde voedingsstoffen en het afvoeren van toxische stoffen. Ook zal een sapkuur van 7 dagen bijdragen aan gewichtsverlies.

Houd er wel rekening mee dat na een sapkuur van 7 dagen het lichaam langer de tijd nodig heeft om de voeding weer rustig op te bouwen. Als je liever een kortere sapkuur van 5 dagen wilt doen, lees dan dit artikel.

Hoeveel kun je afvallen met een 7 dagen sapkuur?

Illustratie van een vrouw met overgewicht die steeds slanker wordtHoeveel kun je afvallen met een detox sap kuur van 7 dagen? Een goede vraag. Het antwoord hierop is een stuk lastiger.

In theorie kan een vrouw bij een sapkuur van 7 dagen ongeveer 10500 calorieën verbranden (7 x 2000 – totale calorie-inname tijdens de sapkuur).

Dit komt neer op een vermindering van 1 tot 2,5 kilo lichaamsgewicht, aangezien 1 kg lichaamsvet overeenkomt met ongeveer 7700 calorieën.

Voor mannen zou het maximale gewichtsverlies iets hoger kunnen zijn, aangezien ze gemiddeld meer calorieën verbranden dan vrouwen. Maar het is belangrijk om te onthouden dat het gewichtsverlies verschilt per persoon.

Het potentiële gewichtsverlies zal waarschijnlijk nog iets hoger zijn vanwege vochtverlies.

Door het verminderen van koolhydraten, suikers en zout in de voeding, zal het lichaam ook minder vocht vasthouden. Dit kan leiden tot een aanzienlijk gewichtsverlies in de eerste paar dagen van de sapkuur.

Sapkuur calorieën p/d ADH voor vrouwen (18+) ADH voor mannen (18+) Calorietekort vrouw p/d Calorietekort man p/d
494 kcal (dag 1) 2000 kcal 2500 kcal -1506 kcal -2006 kcal
436 kcal (dag 2) 2000 kcal 2500 kcal -1564 kcal -2064 kcal
453 kcal (dag 3) 2000 kcal 2500 kcal -1547 kcal -2047 kcal
494 kcal (dag 4) 2000 kcal 2500 kcal -1506 kcal -2006 kcal
455 kcal (dag 5) 2000 kcal 2500 kcal -1545 kcal -2045 kcal
421 kcal (dag 6) 2000 kcal 2500 kcal -1579 kcal -2079 kcal
455 kcal (dag 7) 2000 kcal 2500 kcal -1545 kcal -2045 kcal
Potentieel gewichtsverlies bij 3 dagen 0,6 kilo gewichtsverlies 0,8 kilo gewichtsverlies
Potentieel gewichtsverlies bij 5 dagen 1+ kilo gewichtsverlies 1,3+ kilo gewichtsverlies
Potentieel gewichtsverlies bij 7 dagen 1,4+ kilo gewichtsverlies 1,9+ kilo gewichtsverlies

Bereken je basaal metabolisme (BMR)

Als je wilt weten hoeveel gewicht je mogelijk kunt verliezen tijdens een sapkuur van 7 dagen, is het handig om je dagelijkse caloriebehoefte te weten. Je kunt dit snel en gemakkelijk berekenen met behulp van onze BMR-calculator (scroll naar beneden).

BMR staat voor Basal Metabolic Rate, oftewel het basale metabolisme van je lichaam in rust. Dit geeft aan hoeveel calorieën je lichaam dagelijks verbrandt als je helemaal niets doet en zelfs niet eet.

Het houdt echter geen rekening met de calorieën die nodig zijn voor normale activiteiten zoals lopen, werken en sporten.

Als je meer eet dan je BMR, zul je niet afvallen en als je minder calorieën binnenkrijgt dan je BMR, zul je niet in gewicht aankomen. Om je dagelijkse caloriebehoefte te bepalen, is het belangrijk om je BMR te berekenen.

Vul de calculator hieronder in om je BMR te berekenen:

Basaal metabolisme (BMR) berekenen

Geslacht:
* Methode die rekening houdt met je vetpercentage
Weet je je vetpercentage niet? Klik dan hier.

Jouw BMR uitslag

Je basaal metabolisme: kcal

Dit is een schatting van wat je dagelijks zou verbruiken als je helemaal niets zou doen (zelfs niet zou eten). Als je een realistische inschatting wilt hebben van je dagelijkse energieverbruik, vul dan je bewegingspatroon in:

Jouw dagelijkse energieverbruik

Dagelijks verbruik je: kcal

Voor het berekenen van jouw BMR en dagelijkse energieverbruik is gebruik gemaakt van de Cunningham formule. Wil je hier een korte uitleg over? Klik dan hier. Harris Benedict formule. Wil je hier een korte uitleg over? Klik dan hier. Herziende Harris Benedict formule. Wil je hier een korte uitleg over? Klik dan hier. Katch-McArdle formule. Wil je hier een korte uitleg over? Klik dan hier. Mifflin St Jeor formule. Wil je hier een korte uitleg over? Klik dan hier. Oxford formule. Wil je hier een korte uitleg over? Klik dan hier. Schofield formule. Wil je hier een korte uitleg over? Klik dan hier.

Let op, de uitslag blijft slechts een benadering van jouw BMR en dagelijkse energieverbruik.

Vul jouw lengte, gewicht, leeftijd en geslacht in om jouw basale metabolische snelheid te berekenen. Je kunt ook je dagelijkse activiteitsniveau toevoegen om een nauwkeuriger beeld te krijgen.

Het resultaat van de BMR-calculator is een schatting van het totale aantal calorieën dat jouw lichaam dagelijks verbrandt in rust.

Je kunt dit getal vergelijken met de aanbevolen hoeveelheid calorieën per dag om te bepalen hoeveel calorieën je per dag moet verminderen om een potentieel calorietekort te bereiken.

Hieronder zie je de voedingswaarde van HappyJuicy per flesje:

Voedingswaarde per sapje en gemiddelden

Sapje
Kcal per 100 ml
Koolhydraten
Eiwitten
Vetten
Blushing Boost
23 kcal
5,2 g
0,5 g
0,1 g
Groene Verjonging
42 kcal
7,2 g
1,6 g
0,3 g
Wortel Weerstand
48 kcal
11,7 g
0,6 g
0,2 g
Gouden Gezondheid
23 kcal
3,4 g
0,9 g
0,1 g
Groene Genezing
42 kcal
1,3 g
1,6 g
0,3 g
100% Oranje
25 kcal
6,1 g
0,5 g
0,1 g
Bieten Boost
33 kcal
9,7 g
0,5 g
0,2 g
Kurkuma Geel
38 kcal
7,3 g
4,7 g
0,2 g
Royaal Rood
62 kcal
13,7 g
3,9 g
0,1 g
Gemiddeld per 100 ml
39 kcal
7,6 g
1,8 g
0,2 g
Gemiddeld per sapje (180 ml)
70 kcal
13,7 g
3,3 g
0,3 g

Waaruit bestaat een 7 dagen detox kuur?

De 7 dagen detox sapkuur van HappyJuicy bestaat uit:

 • 35 sapjes en 7 gembershots, verdeeld over 7 dagen
 • 9 verschillende sapjes, elk met meer dan 250 gram groente en fruit en vol met gezonde voedingsstoffen in verschillende kleuren en smaken
 • Toegestane dranken naast de sapjes en shots zijn water, thee en koffie (met mate), zonder suiker of (kunstmatige) zoetstoffen toe te voegen
 • 3 flesjes per variant van de Blushing Boost, Groene Verjonging, Wortel Weerstand, Gouden Gezondheid, Groene Genezing, 100% Oranje, Bieten Boost, Kurkuma Geel en Royaal Rood
 • Een uitgebreide handleiding en een kant-en-klaar sapkuurschema.

Wil je de voordelen van een 7-Daagse Detox Sapkuur zelf ervaren?

Ga naar deze pagina om de lekkerste groentesapjes van HappyJuicy uit te proberen met de hoogste korting.

Voorbereiding sap kuur 7 dagen (pre-detox)

Een pre-detox periode is een belangrijke stap om je lichaam voor te bereiden op een intensieve detox sappenkuur van 7 dagen.

Je geeft je lichaam de kans om zich te ontdoen van bewerkte voedingsmiddelen en ongezonde gewoonten (roken, alcohol, etc.) voordat je begint met het drinken van gezonde sapjes.

Alcohol, toegevoegde suikers, zetmeel, rood vlees, gluten, zuivel, bewerkte voedingsmiddelen en cafeïne, kunnen allemaal een belasting vormen voor je lichaam en leiden tot een opeenhoping van toxische stoffen.

Wanneer je deze stoffen uit je dieet haalt, kan je lichaam effectiever ontgiften en zich richten op het opruimen van gifstoffen en afvalstoffen in het lichaam.

Tijdens de pre-detox periode is het belangrijk om je te richten op het eten van gezonde, onbewerkte voedingsmiddelen zoals groenten, fruit, zaden, noten, peulvruchten, salades, soepen en het drinken van water.

Deze voedingsmiddelen bevatten veel gezonde voedingsstoffen en vezels die goed zijn voor je gezondheid.

Een goede voorbereiding is dan ook essentieel om de beste resultaten met een detox sapkuur te behalen.

Detox sappenkuur 7 dagen schema

Het 7 dagen sap kuur schema van HappyJuicy is een geweldige manier om je lichaam een diepe detox reiniging te geven. Volg het schema zo nauwkeurig mogelijk, hoewel het niet op de minuut hoeft te worden aangehouden.

Let op: de samenstelling van de sapjes kan soms afwijken van wat je op de bestelpagina ziet, aangezien deze soms kunnen veranderen.

Dag 1 van 7 dagen detox: 

 • 07:00-09:00 uur: Geniet van een kop thee of koffie
 • 10:00-11:00 uur: Proef het Wortel Weerstand sapje, waarvan 70% uit groenten en 30% uit fruit bestaat. Dit sapje bevat wortel, ananas, appel, gele paprika, limoen, goji bessen en gember als superfoods.
 • 12:00-13:00 uur: Neem een 1/2 gembershot
 • 13:00-14:00 uur: Proef het Kurkuma Geel sapje, waarvan 70% uit groenten en 30% uit fruit bestaat. Deze bevat gele wortel, appel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen, gember en kurkuma als superfood.
 • 16:00-17:00 uur: Neem een 1/2 gembershot
 • 18:00-19:00 uur: Proef het Groene Genezing sapje, dat 100% uit groenten bestaat. Het bevat broccoli, venkel, spinazie, citroen, komkommer, munt en spirulina als superfood.
 • 19:00-20:00 uur: Geniet van het Blushing Boost sapje, waarvan 70% uit groenten en 30% uit fruit bestaat. Het bevat venkel, gele wortel, komkommer, appel, ananas, bleekselderij, rode biet en limoen.
 • 20:00-21:00 uur: Afsluiten met een kop thee

Dag 2 van detox kuur 7 dagen:

 • 07:00-09:00 uur: Geniet van een kopje thee of koffie*
 • 10:00-11:00 uur: Verwen jezelf met een Royaal Rood sapje dat voor 70% uit groenten en 30% uit fruit bestaat. Het sapje is samengesteld uit rode biet, bleekselderij, bataat, courgette, gember, appel, peer, citroen en de superfood camu cam.
 • 12:00-13:00 uur: Neem een 1/2 shot gember.
 • 13:00-14:00 uur: Probeer het Wortel Weerstand sapje, dat bestaat uit 70% groenten en 30% fruit. Het sapje bevat wortel, ananas, appel, gele paprika, limoen en de superfoods goji bessen en gember.
 • 16:00-17:00 uur: Neem nog een 1/2 shot gember.
 • 18:00-19:00 uur: Haal een frisse boost met het Blushing Boost sapje, dat voor 70% uit groenten en 30% uit fruit bestaat. Het sapje is gemaakt van appel, venkel, gele wortel, komkommer, ananas, rode biet, bleekselderij en limoen.
 • 19:00-20:00 uur: Drink het 100% Oranje sapje, dat volledig bestaat uit groenten. Het sapje bevat wortel, ananas, gele paprika, appel, gember, witte kool, limoen en de superfood goji bessen.
 • 20:00-21:00 uur: Geniet van een kopje thee*.

*De keuze tussen thee of koffie is aan jou!

Dag 3 van 7 dagen detox:

 • 07:00-09:00 uur: Thee of koffie
 • 10:00-11:00 uur: Bieten Boost sap (70% groenten, 30% fruit) – peer, rode biet, wortel, appel, bleekselderij, gember en citroen 12:00-13:00 uur: 1/2 Gembershot
 • 13:00-14:00 uur: Gouden Gezondheid sap (100% groenten) – gele wortel, venkel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen, gemberwortel en kurkuma
 • 16:00-17:00 uur: 1/2 Gembershot
 • 18:00-19:00 uur: Groene Verjonging sap (70% groenten, 30% fruit) – venkel, komkommer, broccoli, spinazie, citroen, appel, peer, munt en spirulina
 • 19:00-20:00 uur: Royaal Rood sap (70% groenten, 30% fruit) – rode biet, bleekselderij, bataat, courgette, gember, appel, peer, citroen en camu camu
 • 20:00-21:00 uur: Thee

Wil je direct de kracht van deze 100% natuurlijke sapkuur zelf ervaren?

Klik hier en ontdek mijn Detox Sapkuur van 7 Dagen en ontvang een kant-en-klaar schema om te volgen.

Dag 4 van detox sappenkuur 7 dagen: 

 • 07:00-09:00 uur: Thee of Koffie
 • 10:00-11:00 uur: Wortel Weerstand sap (70% groenten, 30% fruit) – wortel, ananas, appel, gele paprika, limoen, goji bessen en gember
 • 12:00-13:00 uur: 1/2 Gembershot
 • 13:00-14:00 uur: Kurkuma Geel sap (70% groenten, 30% fruit) – gele wortel, appel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen, gember en kurkuma
 • 16:00-17:00 uur: 1/2 Gembershot
 • 18:00-19:00 uur: Groene Genezing sap (100% groenten) – spinazie, broccoli, venkel, komkommer, citroen, munt en spirulina
 • 19:00-20:00 uur: Blushing Boost sap (70% groenten, 30% fruit) – venkel, appel, gele wortel, ananas, bleekselderij, komkommer, rode biet en limoen
 • 20:00-21:00 uur: Thee

Dag 5 van detox kuur 7 dagen: 

 • 07:00-09:00 uur: Kies tussen een kop thee of koffie.
 • 10:00-11:00 uur: Geniet van een “Bieten Boost” sap, samengesteld uit 70% groenten en 30% fruit. De ingrediënten zijn rode biet, wortel, appel, peer, bleekselderij, gember en citroen.
 • 12:00-13:00 uur: Drink een halve gembershot.
 • 13:00-14:00 uur: Proef het “Gouden Gezondheid” sap, samengesteld uit 100% groenten. Deze bevat gele wortel, venkel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen, gemberwortel en de superfood kurkuma.
 • 16:00-17:00 uur: Drink nogmaals een halve gembershot.
 • 18:00-19:00 uur: Maak kennis met het “Groene Verjonging” sap, samengsteld uit 70% groenten en 30% fruit. De ingrediënten zijn broccoli, venkel, spinazie, komkommer, citroen, appel, peer, munt en spirulina.
 • 19:00-20:00 uur: Geniet van het 100% “Oranje” sap, samengesteld uit 100% groenten. Deze bevat wortel, ananas, appel, gember, gele paprika, witte kool, limoen en de superfood goji bessen.
 • 20:00-21:00 uur: Neem een laatste kop thee.

Dag 6 van detox kuur 7 dagen: 

 • 07:00-09:00: Thee of koffie*
 • 10:00-11:00: Wortel Weerstand sap, bestaande uit 70% groenten en 30% fruit. Ingrediënten zijn: wortel, ananas, appel, gele paprika, limoen, goji bessen en gember.
 • 12:00-13:00: Gembershot (1/2)
 • 13:00-14:00: Gouden Gezondheid sap, bestaande uit 100% groenten. Ingrediënten zijn: gele wortel, venkel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen, gemberwortel en kurkuma.
 • 16:00-17:00: Gembershot (1/2)
 • 18:00-19:00: Groene Genezing sap, bestaande uit 100% groenten. Ingrediënten zijn: broccoli, venkel, spinazie, komkommer, citroen, munt en spirulina.
 • 19:00-20:00: Royaal Rood sap, bestaande uit 70% groenten en 30% fruit. Ingrediënten zijn: rode biet, bleekselderij, bataat, courgette, gember, appel, peer, citroen en camu camu.
 • 20:00-21:00: Thee*

Dag 7 van 7 dagen detox: 

 • 07:00-09:00: Thee of koffie*
 • 10:00-11:00: Bieten Boost sap, bestaande uit 70% groenten en 30% fruit. Ingrediënten zijn: rode biet, wortel, appel, peer, bleekselderij, gember en citroen.
 • 12:00-13:00: Gembershot (1/2)
 • 13:00-14:00: Groene Verjonging sap, bestaande uit 70% groenten en 30% fruit. Ingrediënten zijn: broccoli, venkel, spinazie, komkommer, citroen, appel, peer, munt en spirulina.
 • 16:00-17:00: Gembershot (1/2)
 • 18:00-19:00: Kurkuma Geel sap, bestaande uit 70% groenten en 30% fruit. Ingrediënten zijn: gele wortel, appel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen, gember en kurkuma.
 • 19:00-20:00: 100% Oranje sap, bestaande uit 100% groenten. Ingrediënten zijn: wortel, ananas, appel, gember, gele paprika, witte kool, limoen en goji bessen.
 • 20:00-21:00: Thee*

De beste detox sapkuur 7 dagen bestellen?

happyjuicy groentesapjes opgesteld op een verpakkingsdoos

Wil jij afvallen en je lichaam ontgiften op een gezonde manier?

Dan is de 7-daagse Detox Sapkuur van HappyJuicy dé oplossing!

Met onze 100% natuurlijke slowjuice sappen krijg je meer dan 250 gram groenten en fruit in één flesje, en dat met slechts 70 calorieën.

Onze kleurrijke sapjes zijn niet alleen gezond, maar ook nog eens lekker! Je krijgt maar liefst 9 verschillende smaken die zorgen voor een gevarieerde en smakelijke sapkuur.

Bovendien worden onze sapjes geleverd in flesjes die je na afloop weer kunt recyclen. Om het beste resultaat te behalen is het belangrijk om te kiezen voor sapjes zonder toegevoegde suikers en andere ongezonde toevoegingen.

Bij HappyJuicy hebben we daarom gezonde slowjuice sapjes ontwikkeld die voor minimaal 70% uit groenten bestaan en waarvan 3 sapjes zelfs voor 100% uit groenten bestaan.

Ben je klaar om je lichaam te ontgiften en gewicht te verliezen op een natuurlijke manier?

Klik hier voor meer informatie over onze 7 -daagse Detox Sapkuur en ontdek alle extra’s die je gaat krijgen.

Wat zijn de ervaringen met een 7-daagse sapkuur?

Benieuwd naar de ervaringen van andere gebruikers met een sapkuur 7 dagen?

Hieronder staan enkele ervaringen van gebruikers zodat je een beter idee hebt van wat je kunt verwachten.

Ik ben verrast door de resultaten van de 7-daagse detox sapkuur van HappyJuicy! Ik ben al veel detox programma’s geprobeerd, maar niets heeft ooit zo goed gewerkt. Ik ben maar liefst 4 kilo afgevallen in 7 dagen en ik voel me geweldig! Het vasten was niet makkelijk, maar de sapjes waren verrassend lekker en de bijgevoegde gids was erg informatief en nuttig. Ik zal deze kuur zeker aanbevelen aan mijn vriendinnen.

Hi Oscar, ik heb het 7 dagen detoxen afgemaakt. De eerste dagen vond ik het vrij lastig, je moet toch even omschakelen. Gelukkig ging het op de derde dag al een stuk beter. De weegschaal gaf aan dat ik 3,5 kilo ben verloren. Gelukkig had ik tijdens de kuur geen gebrek aan energie. Ik ben van plan deze detox kuur ieder kwartaal te volgen om op gewicht te blijven en door te gaan met een gezonde levensstijl.

Omdat ik al enige ervaring heb met het detoxen met sapjes voor 5 dagen en intermittent fasting, leek het me een uitdaging om te beginnen met een sapkuur van 7 dagen. Ik voelde me energieker dan verwacht en ik zag ook dat mijn buikomvang slanker werd. Ik kreeg zelfs opmerkingen van mensen om me heen over hoe goed ik eruitzag. Ik ben tevreden!!

Ik was op zoek naar een manier om mijn lichaam een detox te geven en de 7-daagse sapkuur van HappyJuicy was de perfecte oplossing. Ik ben verblijd met het resultaat van 4 kilo gewichtsverlies en zit lekkerder in mijn vel. De sapjes waren zeker niet vies en de service van HappyJuicy was uitstekend. Ik kan dit programma aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een uitdaging en snel veel resultaat wilt zien.

Hoe vaak kun je een 7 dagen sapkuur volgen?

Er bestaat geen strikt protocol voor hoe vaak je een 7-daagse detox kuur mag volgen.

Als algemene richtlijn wordt aanbevolen om eens in de 1-2 maanden een detox sapkuur van 7 dagen te doen om een gezond en slank gewicht te behouden.

Tot slot

Ben jij als doorgewinterde sapliefhebber op zoek naar een detox uitdaging om gezonder te leven en die overtollige kilo’s kwijt te raken?

Dan kan een 7-daagse sapkuur wel eens jouw ding zijn. Deze intensieve detox sapkuur gaat je helpen met het doorbreken van ongezonde gewoonten en helpt je weer op het goede spoor te zetten.

Toch is een 7-daagse sapkuur niet voor iedereen weggelegd. Als je nog nooit eerder ee sapkuur gedaan hebt, dan raad ik je aan om eerst te beginnen met een kortere kuur van 3 dagen of 5 dagen detoxen. Zo kun je eerst kennismaken en de effecten ervan op je lichaam.

Een 7-daagse sapkuur is een powerboost voor je lichaam. Je verliest niet alleen overtollig gewicht, maar je geeft je lichaam ook de kans om te ontgiften en je huid te laten stralen.

Klaar om je lichaam te ontgiften met een 100% natuurlijke sapkuur van 7 dagen?

Klik hier voor meer informatie en probeer onze 7-daagse Detox Sapkuur uit met de hoogste korting.

Disclaimer: onthoud dat een sapkuur behoorlijk ingrijpend kan zijn en niet geschikt is voor iedereen. Mensen met een verzwakt immuunsysteem of auto-immuunziekte moeten deze kuur vermijden. Als je een bestaande medische aandoening hebt, zoals diabetes of hoge bloeddruk, is het raadzaam om advies in te winnen van je huisarts voordat je begint. Ook als je zwanger bent, borstvoeding geeft of jonger bent dan 18 jaar.

Hoe nuttig was dit artikel voor jou?

Klik op een ster voor een beoordeling!

Omdat je dit artikel nuttig vond...

Volg ons op social media!

Jammer dat je dit artikel niet (zo) nuttig vindt.

Graag horen we hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Plaats een reactie

Over HappyHealthy

Oscar Helm, MSc Afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur

Hoi, ik ben Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

Top artikelen

Wat je mag eten bij een koolhydraatarm dieet + De Voordelen & een Schema

Wat is het koolhydraatarm dieet precies en wat kan je wel en niet eten. Ontdek hier een voedingstabe...

Intermittent Fasting: Uitleg, 9 Voordelen en 10 Schema’s

Intermittent Fasting / vasten (onderbroken vasten) schrijft voor wanneer en hoe lang je wel en niet ...

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 ernstig...

23 Bewezen Tips voor Snel Afvallen (zonder ongefundeerde hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 23 bewezen tips om snel gewicht te verliezen zonder ongefundeerde c...

Oscar’s sapjes

Array ( [0] => Male )