De Beste Koolhydraatarme Diner / Avondeten Recepten op een Rij

Vinken maar: Rundervink met Broccoli en Champignons

Wissel binnen je gezonde voedingspatroon af en eet eens rundvlees in plaats van kip. Samen met broccoli een erg gezond gerecht van HappyHealthy!
Doorgaan naar artikel »

O-me-ga Ovenschotel met zalm, Venkel en Winterpeen

Een ovenschotel gevuld met gezonde voedingstoffen: zalm, venkel en winterpeen maken dit hoofdgerecht van HappyHealthy een bom van vitaminen en mineralen!
Doorgaan naar artikel »

Chinese verwennerij: Kool met Kipfilet en Ananasstukjes

Een Chinees getint gerecht met de eiwitten van kipfilet en de zoete smaak van ananas; probeer vandaag of morgen nog dit recept van HappyHealthy!
Doorgaan naar artikel »

Traditie in Volle glorie: Witlof uit de Oven met Ham en Kaas

Een overheerlijke ovenschotel voor het avondeten. Witlof, ham en kaas maken dit recept van HappyHealthy tot een feest voor de smaakpapillen!
Doorgaan naar artikel »

Teamwork required: Ovenschotel met geitenkaas, Prei en Bloemkool

Zet binnen de kortste keren een heerlijke ovenschotel op tafel met geitenkaas, prei en bloemkool; HappyHealthy legt je graag uit hoe je dat doet!
Doorgaan naar artikel »

Heilige tempel: Roerbak Tempeh

Een originele roerbak met tempeh en groente kan wonderen verrichten. Ga je avond gezond van start met deze roerbakmaaltijd van HappyHealthy!
Doorgaan naar artikel »

Courgettebootjes met kipfilet en tomaat

Eet 400 gram groenten binnen één maaltijd dankzij deze creatieve courgettebootjes. Vaar met HappyHealthy eenvoudig een gezonde maaltijd tegemoet!
Doorgaan naar artikel »

Courgettelasagne met kipfilet en salie

Een lasagne die puur ontstaat uit groente, met als vleestoevoeging een eiwitrijke kipfilet. Zo maak je heel makkelijk een gezonde lasagne. Deze courgettelasagne is simpel, lekker én tamelijk gezond. Met deze courgettelasagne van HappyHealthy geef jij je eigen gezonde twist aan dit eeuwenoude gerecht!
Doorgaan naar artikel »

Vegetarische broccoliburgers met Parmezaanse kaas

Vergeet McDonald’s, Burger King en alle andere fastfoodrestaurants. Binnen jouw dieet of gezonde levensstijl is geen plek voor burgers. Deze gezonde broccoliburgers zijn een ideale vervanger op de vette vleesburgers. Ze zijn lekker, eenvoudig te maken en bestaan alleen maar uit gezonde ingrediënten.
Doorgaan naar artikel »

Burger time: Portobello Burger met Avocado en Spinazie

Geniet van een overheerlijke burger, of je nu met een dieet bezig bent of gewoon gezond wilt eten. HappyHealthy helpt je met een gezond burgerrecept!
Doorgaan naar artikel »