846

Is Black Latte te Koop bij Kruidvat, de Tuinen of Etos?

Ben je op deze pagina terechtgekomen omdat je wil weten waar je Black Latte het meest voordelig kunt kopen?

In dat geval ben je hier aan het juiste adres! Ik geef je antwoord op de vraag bij welke drogist (Holland & Barret, Kruidvat, de Tuinen of Etos) je Black Latte het beste kunt kopen.

Ook leg ik je kort uit wat Black Latte precies is en of het houtskooldrankje écht de moeite waard is als je wil afvallen.

Inhoud van dit artikel

Wat is Black Latte precies?

Black Latte is een houtskooldrankje dat wordt gepromoot als een afslanksupplement. Het supplement bevat enkel natuurlijke ingrediënten die bij dagelijks gebruik zouden aanzetten tot vetverbranding.

Als we de fabrikant van Black Latte mogen geloven dan helpt het ook om je lichaam te ontgiften en onderdrukt het de eetlust. Maar de meeste eetlustremmers zijn alleen op papier veelbelovend. Van deze producten is zelden aangetoond dat ze bijdragen aan gewichtsverlies.

Misschien wel het allerbelangrijkste van een drankje is dat je weet wat erin zit. In dit uitgebreide artikel over Black Latte leg ik je tot in detail uit welke natuurlijke ingrediënten worden gebruikt en wat ze doen voor je lichaam.  Ik kan je wel alvast verklappen dat er actieve kool in zit (vandaar dat het door sommigen als ‘houtskooldrankje’ wordt omschreven).

Wil je Black Latte proberen dan zul je eerst de Black Latte capsules in huis moeten halen. Waar je die het beste kunt kopen vertel ik je dadelijk. Eerst nog even over die capsules, want hoe zit dat eigenlijk?

Als je had gehoopt dat Black Latte een kant-en-klaar drankje is dan moet ik je teleurstellen. Gezien de hoge prijs (voor 1 pak van 100 gram Black Latte betaal je maar liefst € 53,99) zou je dat wel mogen verwachten.

Een verpakking bevat een inhoud van 100 gram.  Met 2 theelepels Black Latte gebruik je ongeveer 14 gram per dag. Dat betekent dat je ongeveer 7 dagen kunt doen met een pak van 100 gram.

Aangeraden wordt om twee keer per dag één capsule een halfuur voor het ontbijt en de lunch in te nemen. Deze capsule stop je in een kopje kokend water. Vervolgens blijf je roeren tot de stof volledig is opgelost in water.

Doe deze test en krijg jouw unieke op maat gemaakte keto schema, recepten en menu

Ontdek hoe je met jouw lichaam en behoeften je streefgewicht bereikt.

Vul een aantal simpele vragen in en laat ons voor jou een uniek plan maken waardoor jij in korte tijd voorgoed afrekent met overbodig vet.

Dit is geen jojo dieet, maar een manier waarop jij vol plezier resultaten behaalt en tegelijkertijd lekker eet.

Start keto test

 

Video: Black Latte – Complete onzin

Kan je Black Latte kopen bij Kruidvat, de Tuinen of Etos?

bol.com webwinkel poppetje op foto

En nu wordt het tijd voor het antwoord op jouw vraag: waar kan ik black latte kopen?

Bespaar je de moeite om een bezoekje te brengen aan de drogist of Holland & Barret.

Black Latte kun je NIET kopen bij de Kruidvat, de Tuinen (Holland & Barret), Etos of een andere drogist in Nederland of België. Het is alleen mogelijk om het afslankproduct online bestellen.

Als je Black Latte wilt kopen of bestellen dan kun je het hier voordelig bestellen via een betrouwbare site als Bol.com. Waak ervoor dat je het drankje via nepwebwinkels koopt.

Op het internet zijn oplichters actief die adverteren met lage Black Latte prijzen. Eenmaal besteld is het dan zeer de vraag of je ooit nog je bestelling aan huis geleverd krijgt.

Voordat je aan de slag gaat met Black Latte is er nog iets belangrijk dat je moet weten…

Want ondanks de hele hype en de wonderbaarlijke claims van de fabrikant, is het houtskooldrankje niet zo geweldig als het wordt gepromoot. Er is in elk geval één ding wat zeker is: de verwachtingen van Black Latte kunnen niet worden waargemaakt.

Oftewel: het doet nagenoeg niets! Dit komt omdat de gebruikte ingrediënten in Black Latte zich nooit wetenschappelijk hebben bewezen.

Wil je toch graag afvallen met behulp van een pil?

glucomannan capsules in wit potje

Dit is waarschijnlijk de beste tip die je vandaag gaat lezen. Een effectief en krachtig supplement waarvan is bewezen dat het gewichtsverlies ondersteunt is glucomannan. Dit omdat de vezels van glucomannan veel water absorberen en daarmee bijdragen aan een verminderde eetlust en een verhoogd verzadigingsgevoel.

Ontdek precies hoe glucomannan werkt en hoe Christien er gewicht mee verloor en een strakkere buik kreeg:

Bekijk mijn eigen merk Glucomannan (zonder extra vulmiddelen)

Word een metabolisme machine en reken voorgoed af met buikvet via de nieuwste en verbeterde keto methode

Welke hoeveelheid calorieën, koolhydraten en andere nutriënten zijn perfect voor jouw lichaam om jouw metabolisme maximaal aan te zetten?

Doe onze test en laat het ons exact voor jouw lichaam berekenen. Ieder lichaam is anders en door je te focussen op wat werkt voor jouw lichaam

Een op maat gemaakte dieet voor jou werkt tot driemaal effectiever om je streefgewicht te bereiken dan een regulier dieet.

Klik hier om het dieet te ontdekken dat perfect is geoptimaliseerd voor jouw lichaam.

Tot slot

koolhydraatarme voedingsmiddelen op tafel

Je weet nu waar je Black Latte kunt kopen en welke afslankpillen ik aanraad als je écht goede resultaten op korte termijn wil behalen. Het is je waarschijnlijk ook opgevallen dat ik niet zo’n voorstander ben van alleen afslanksupplementen gebruiken.

Wil jij onnodige fouten vermijden die het afvallen vertragen? Zorg er dan voor dat je op een gezonde en duurzame manier gewicht verliest. Dit doe je niet alleen door afslankpillen naar binnen te werken die je eetlust onderdrukken. Bovendien is je hoop vestigen op niet-werkende afslankproducten één van de redenen waarom afvallen maar niet lukt.

Afvallen begint ook bij het verminderen van je koolhydraatbehoefte. Dat betekent minder brood, aardappelen, pasta en rijst eten. Deze producten zitten boordevol met koolhydraten. Als je deze koolhydraten blijft eten, word je niet alleen sneller ouder, maar ook zal je ook amper gewicht verliezen.

Blijvend veranderen van eetgedrag

Om gewicht te verliezen en uiteindelijk op je streefgewicht te geraken, is voeding essentieel. Je kunt niet verwachten slank te worden wanneer je iedere avond een zak chips opentrekt en je vol blijft stoppen met grote hoeveelheden koolhydraten en suikers.

Des te minder koolhydraten je eet, hoe waarschijnlijker het is dat je gewicht verliest.

De oplossing ligt bij het koolhydraatarm dieet. Zoals de naam al doet vermoeden ligt de nadruk in dit dieet op het beperken van de inname van het aantal koolhydraten. De dagelijkse hoeveelheid koolhydraten wordt flink beperkt en wordt vervangen met gezonde vetten en eiwitten. Lees hier de ervaringen van 21 gebruikers met het koolhydraatarme dieet.

“Maar Oscar… als ik een koolhydraatarm dieet volg, zal ik de hele tijd honger hebben!”

Veel mensen kunnen zich een leven zonder wit brood, rijst en pasta niet voorstellen. Ze zijn bang dat ze constant honger hebben en niet genoeg kunnen eten.

Hoewel veel mensen denken dat ze de hele tijd hongerig zullen voelen op een low carb dieet, is dit gebaseerd op de misvatting dat een koolhydraatarm dieet een caloriearm dieet is.

Dat is het niet, maar je zult waarschijnlijk van nature minder calorieën eten omdat je meer eiwitten eet en eiwitten erg goed verzadigen.

Je wordt zelfs aangemoedigd om te eten totdat je voldaan bent. En omdat koolhydraatarm eten van nature rijk is aan eiwitten, zul je ook sneller verzadigd zijn (bron, bron).

Klik hier om gratis het complete koolhydraatarme weekmenu inclusief recepten te downloaden.

Drankjes zoals Black Latte of die van de drogist leveren je op de lange termijn geen enkel voordeel op. Ten slotte hoop je de rest van je leven slank te kunnen zijn en niet slechts een paar weken door een zogenaamd ‘wondermiddel’, nietwaar?

Hoe nuttig was dit artikel voor jou?

Klik op een ster voor een beoordeling!

Omdat je dit artikel nuttig vond...

Volg ons op social media!

Jammer dat je dit artikel niet (zo) nuttig vindt.

Graag horen we hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Plaats een reactie

Over HappyHealthy

Oscar Helm, MSc Afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur

Hoi, ik ben Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

Top artikelen

Wat je mag eten bij een koolhydraatarm dieet + De Voordelen & een Schema

Wat is het koolhydraatarm dieet precies en wat kan je wel en niet eten. Ontdek hier een voedingstabe...

Intermittent Fasting: Uitleg, 9 Voordelen en 10 Schema’s

Intermittent Fasting / vasten (onderbroken vasten) schrijft voor wanneer en hoe lang je wel en niet ...

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 ernstig...

23 Bewezen Tips voor Snel Afvallen (zonder ongefundeerde hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 23 bewezen tips om snel gewicht te verliezen zonder ongefundeerde c...

Oscar’s sapjes

Array ( [0] => Male )